Taitoharjoitukset tarjoaa TPS:n nuorimmille pelureille lisäbuustia arkeen

Taitoharjoitukset tarjoaa TPS:n nuorimmille pelureille lisäbuustia arkeen

TPS järjestää viikottain nuoremman pään junioreilleen lisäharjoitusmahdollisuuden. Taitoharjoitusten nimellä kulkeva treeni on TPS:n tarjoama lisäharjoitus kaikille seuran 08-12 syntyneille pojille ja 07-10 syntyneille tytöille – ainoa kriteeri on oma halu saapua paikalle ja kehittyä. Kuten ryhmän nimi kertookin, pääpaino harjoittelussa on henkilökohtaisen lajitaidon kehittämisessä ja vinkeissä mitä pelaajat voivat omalla ajallaan tehdä. Keskiviikkoisin tulessa ovat E-F -pojat sekä D-E -tytöt ja perjantaisin lisäharjoitusmahdollisuus tarjotaan 2012 syntyneille pojille. Keskiviikkoisin ryhmien vastuuohjaajina toimivat vuoroillaan Michael Fager, Perttu Kytöhonka, Atte Juuti, Janne Kainulainen sekä Joona Martikainen ja lisäksi edustusjoukkueen pelaajat osallistuvat harjoitus- ja peliaikataulujensa puitteissa. Perjantain treenejä vetää Jussi Kauppi. Voidaan siis todeta, että juniorit saavat huipputason ohjausta kokeneilta valmentajilta ja huippupelureilta. 

Keskiviikon ryhmien toiminnasta vastaava valmennuspäällikkö Michael Fagerin mukaan toiminta on lähtenyt käyntiin mainiosti.

“Kauden 19-20 taitoharjoitukset ovat pyörineet nyt reilun kuukauden ajan ja olen erittäin tyytyväinen osallistujien innokkuuteen ja viime kautista suurempaan osallistujamäärään. Harjoitukset ovat olleet erittäin laadukkaita sisällöllisesti. Huippuvalmentajien sekä miesten edustusjoukkueen pelaajien läsnäolo harjoituksissa on nostanut junioreille viikottain tarjotun kokemuksen uudelle tasolle.”

Fager korostaa, että taitoharjoitusten tarkoitus on ennen kaikkea tarjota lisäbuustia arkitekemiseen.

“Toivon, että taitoharjoituksissa saatavat vinkit ja opit tuovat lisää motivaatiota omatoimiseen harjoitteluun. Lisäksi kun tässä on eri joukkueista samalla kentällä pelureita, uskon, että tämä lisää näiden pelureiden yhteisöllisyyden tunnetta.”

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Perjantain 2012 syntyneiden poikien taitoharjoituksista vastaava Kauppi avaa nuorimpien junnujen lisäharjoitusmahdollisuuden tavoitteita. 

“2012 syntyneiden poikien taitoharjoitukset ovat tarkoitettu kaikille innokkaille ja motivoituneille aluejoukkueiden pelaajille, jotka haluavat yhdet lisäharjoitukset viikkoon. Tämän ikäluokan taitoharjoitukset toimivat myös väylänä kilpatoimintaan ja tuleviin joukkuekavereihin tutustumiseen, sillä lisäharjoitusryhmä toimii runkona seuraavan kauden 12-syntyneiden kilpajoukkueelle.”

——————

TPS Salibandyn kilpajoukkueisiin kuuluville taitoharjoitus sisältyy joukkueen kausimaksuun. Harrastetoiminnan puolelta mukaan tuleville taitoharjoituksen kausimaksu on 100€/pelaaja. 

Harjoitusajat Leaf Areenalla:

  • 2012-pojat: perjantai klo 17.00-18.00
  • F-pojat: keskiviikko klo 18.00-19.00
  • E-pojat ja D-E -tytöt: keskiviikko klo 19.00-20.00