SSRA piti pisteet kotonaan – katseet kohti Play Offeja

SSRA piti pisteet kotonaan – katseet kohti Play Offeja

Tepsittärien visiitti Ouluun ei tuottanut haluttua tulosta. Pisteitä matkaan puhtaat nolla, kun SSRA taputteli voiton itselleen lukemin 5-2 (3-1, 0-0, 2-1).

Ensimmäinen erä meni hakemiseksi, kun jalat eivät liikkuneet ihan totuttuun tahtiin ja puolustussuuntaan oltiin välillä purjeissa. Toinen erä oli TPS:ltä päivän parasta tekemistä, vaikka maaleja ei erässä nähtykään. Kolmannessa erässä turkulaiset saivat pienen kirivaihteen päälle, kun Laura Rantanen iski 4-2 kavennusmaalin ilman maalivahtia kolme minuuttia ennen loppua. 6vs5-pyöritystä jatkui summeriin saakka, mutta enempää ei tänään sisään mennyt, ja loppulukemat oululaiset saivat viimeistellä tyhjiin.

Runkosarja on nyt tepsittärien osalta pelattu, ja illan aikana selviää vielä tuleva pudotuspelivastustaja, kun muut joukkueet saavat ottelunsa pelattua. Lopullinen sijoitus sarjataulukossa on seitsemäs. Joukkue aloittaa valmistautumisen Play-Offeihin ensi viikolla, kun videoita aletaan pyörittää urakalla ja omia kuvioita jiirata kuntoon. Puolivälieräsarjan runkopäivät ovat la 24.3., su 25.3., ke 28.3., ja tarvittaessa la 31.3., ja su 1.4. Lopulliset pelipäivät lyödään lukkoon viimeistään maanantaina.