Sarjakausi ohi

Sarjakausi ohi

D1-junioreiden sarjakausi loppui viime viikonloppuun. Meille pelit loppuivat jo viikkoa aiemmin.

Eliittisarjan viimeisessä turnauksessa Maskussa pelasimme ensin tasan 6-6 KOOVEEn kanssa.

Varmaan jatkopaikkaan olisi viimeisestä ottelusta sarjajumboa LASBia vastaan tarvittu voitto. Johdettiinkin jo peliä 1-5, kunnes maalivahtimme sai 2+10 minuutin käytösrangaistuksen ja korvaavaksi maalivahdiksi piti pukea kenttäpelaaja, koska varamaalivahtia ei joukkueellamme ollut.

Rangaistuksen aiheellisuudesta on esitetty monenlaista tulkintaa, mutta juuri kukaan ei ole tapahtumaa selkeästi nähnyt, koska se tapahtui pelitilanteen ulkopuolella. Tapahtuma kuitenkin sekoitti joukkueen pelin siinä määrin, että ottelu hävittiin lukemin 7-6.

Häviö merkitsi sitä, että jäimme pisteen jatkopaikasta ja seuraavassa pelissä paikallisvastustajamme FBC Turun kukistanut Steelers eteni loppuhuipentumaan. Siellä Steelers pesi koko porukan ja taisteli itsensä mestariksi. Samalla kun onnitellaan hämeenlinnalaisia, niin voidaan todeta marginaalien olevan pieniä mestarin ja karsiutujan välillä.

Joukkueen kausi jatkuu vielä toukokuun alun FBA, maajoukkuetie -leirillä Eerikkilässä sekä toukokuun lopun kutsuturnauksessa Uppsalassa IK Siriuksen vieraana.