Perttu Kytöhonka palaa TPS:n junioritoimintaan

Perttu Kytöhonka palaa TPS:n junioritoimintaan

TPS Salibandy saa merkittävän vahvistuksen organisaatioonsa, kun erittäin kokenut salibandytoimija Perttu Kytöhonka palaa TPS:ään valmennuksen kehityspäälliköksi. Rekrytointi on osa TPS Salibandyn suunnitelmallista tavoitetta kehittää yhtä seuran painopistealuetta eli tyttöjunioritoiminnan pelaaja- ja valmennuspolkua.

Kytöhonka on ollut TPS Salibandyn toiminnassa mukana jo 90-luvulla seuran perustamisesta lähtien. Valmennuspäällikön tehtävän lisäksi hän on toiminut mm. seuratoiminnan päällikkönä, miesten edustusjoukkueen valmentajana ja seuran harrasteohjaajana. Viime kaudella Kytöhonka toimi FBC Turun päävalmentajana Divarissa.

– Kun tein päätöksen seuravalmennusbreikistä, minulla ei ollut vielä ajatusta mitä ryhtyisin tekemään. TPS osoitti halua saada minut takaisin mukaan organisaatioon ja keskustelut sujuivat lopulta erittäin sujuvasti ja nopeasti, Kytöhonka kommentoi.

– Vaikka palaan kasvattajaorganisaatiooni vain neljän vuoden jälkeen, niin tuntuu että sekä TPS:llä kuin minullakin, on molemmilla tapahtunut tässä ajassa todella paljon.

TPS Salibandyn naisten edustusjoukkue pelaa tulevana perjantaina historiansa ensimmäistä kertaa Naisten Salibandyliigan mitaleista, kun joukkue kohtaa Tampereella pelattavassa pronssiottelussa Kooveen. Seuran tahtotilana on varmistaa yhä ehyempi reitti myös naisten puolella kerhotoiminnasta aina Salibandyliigaan asti.

– Tulevan kauden ykköstehtäväni tyttöpuolen kehittäminen on kova haaste, mutta myös iso osoitus organisaatiolta, että se on erittäin tosissaan sen suhteen. Taikatemppuja tähänkään kehitystyöhön ei ole olemassa, mutta uskon, että meillä on erittäin sitoutuneita ja motivoituneita tekijöitä kasassa ja yhdessä saamme paljon aikaan, Kytöhonka arvioi.