Noora Rantasen kevät ja kesä tuonut paljon hienoja asioita – “Kiva päästä heti vääntämään paikallisvastustajan kanssa”

Noora Rantasen kevät ja kesä tuonut paljon hienoja asioita – “Kiva päästä heti vääntämään paikallisvastustajan kanssa”

TPS:n liigajoukkueiden juhlavuosi starttaa miesten osalta tänään torstaina, kun TPS matkaa EräViikinkien vieraaksi. Ensimmäiset TPS-kotiottelut mitellään lauantaina Kupittaalla ja tuolloin tulessa on sekä miehet, että naiset. Naisille lauantaina FBC Loisto -paikallispeli on kauden ensimmäinen.

Menneellä kaudella naisten F-liigakauden viimeisen – ja samalla mestaruusmaalin – iskeneelle Noora Rantaselle kausi oli lopullinen läpimurto liigaeliittiin. Valinta F-liigan parhaaksi puolustajaksi ja naisten maaottelukutsut kertovat tästä omaa kieltään. 

“On tosiaan tähän noin puoleen vuoteen mahtunut hienoja ja kivoja asioita. Pelipaikan vaihtuminen sentteristä pakiksi oli omalla kohdallani iso askel eteenpäin pelillisesti ja koen, että se toi mukanaan paljon hyvää ja onnistumisia. Hyvä kesä on takana ja ollut hienoa päästä myös maajoukkueen mukaan. Ensikokemukset sieltäkin ovat olleet oikein positiivisia. Hyvällä mielellä tästä eteenpäin!”

Noora Rantasen kevät ja kesä on sujunut varsin positiivisissa merkeissä. Kuva Anssi Koskinen

Kauden ensimmäisen pokaalin viikonloppuna Eerikkilän Supercupissa voittanut TPS lähtee uuteen kauteen jonkinlaisena ennakkosuosikkina, siinä määrin lisää leveyttä Suomen mestarit saivat riveihinsä. Rantanen allekirjoittaa tämän.

“Meillä on tällä kaudella todella hyvä jengi kasassa. Paljon on tullut uusia hyviä pelaajia mukaan, mikä on tosi hieno juttu. Treeneissä meininki on parantunut entisestään ja uskon, että se tulee näkymään myös peleissä.”

Rantasten perhettä voidaan pitää vahvasti mustavalkoisena. Myös Nooralle 100-vuotias TPS merkitsee paljon.

“Olen erittäin kiitollinen, että saan pelata näin hienossa ja jo satavuotiaassa seurassa. TPS-paidan kantaminen on itselleni ylpeyden aihe, enkä olisi kyllä minkään muun seuran paidassa myöskään mestaruutta mieluummin voittanut.”

Naiset aloittavat liigakauden paikallisottelulla, kun juhlapeliin vastustajaksi saapuu FBC Loisto. 

“Kiva päästä heti kauden ekassa pelissä vääntämään paikallisvastustajan kanssa. Toivottavasti saadaan paljon väkeä halliin. Tunnelmaa tuskin jää puuttumaan.”

TPS-FBC Loisto la 17.9. klo 15.00. Juhlapelin päivälipulla myös miesten klo 18.30 alkavaan kotiavaukseen TPS-Oilers. Liput ennakkoon TIKETISTÄ.