Miesten cup-taival päättyi välieriin – TPS 3-4 SPV

Miesten Suomen Cupin taival päättyi välieriin, kun SPV kaatoi mustavalkoiset lukemin 3-4.

Vierasjoukkueena pelannut SPV iski ottelun avausmaalin vastahyökkäyksestä, kun ottelun avauserä alkoi lähestyä puoliväliään. Janne Hoikkanen tasoitti ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin ja samoissa lukemissa mentiin myös ensimmäiselle erätauolle.

SPV pääsi iskemään myös toisen erän avausmaalin ja siirtyi 1-2 -johtoon. Ottelun puolivälin jälkeen TPS joutui ensimmäistä kertaa alivoimalle ja vastustaja onnistui siitä rankaisemaan. Aivan erän lopussa Lauri Eloluoto onnistui iskemään taukolukemat 2-3.

Mustavalkoisten takaa-ajo koki takaiskun erän lähestyessä puoliväliään, kun SPV siirtyi 2-4 -johtoon. Kavennusosuma syntyi mustavalkoisten pelatessa ilman maalivahtia, kun Eloluoto iski pallon maaliin. Kovasta yrityksestä huolimatta ottelua ei kuitenkaan saatu tasoihin ja SPV jatkaa huomenna pelattavaan finaaliin. TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 11 kertaa.

Naisten osalta Suomen Cup jatkuu välierällä Koovee:ta vastaan. Ottelu alkaa lauantaina kello 14.30 ja sitä voi seurata Yle Areenan kautta.