Miehet kaatoivat SPV:n – Naiset Kooveen

Miehet kaatoivat SPV:n – Naiset Kooveen

Miehet palasivat voittokantaan, kun SPV kaatui Kupittaan palloiluhallissa lukemin 4-3.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja reilun neljän minuutin kohdalla Aleksi Ahokas pääsi tuulettamaan avausosumaa. SPV kuitenkin tasoitti ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin. Reilun vartin jälkeen Ahokas iski illan toisensa ja viimeisellä minuutilla Jere Niemelä iski taukolukemat 3-1.

Toisen erän ainoasta maalista vastasi vierasjoukkue, mutta päätöserässä Ahokas viimeisteli hattutemppunsa ja TPS oli taas kahden maalin johdossa. SPV onnistui kertaalleen kaventamaan ilman maalivahtia, mutta 13 kertaa torjunut Oskari Fälden oli tarkkana ja miehet palasivat voittokantaan.

Tampereella naiset kaatoivat Kooveen lukemin 3-10.

Jenna Saario tuuletteli avausosumaa reilun viiden ja puolen minuutin kohdalla ja Veera Kuosmanen tuplasi johdon erän puolivälissä. Laura Rantanen iski erän lopussa illan ensimmäisensä ja tauolle lähdettiin lukemien ollessa 0-3.

Koovee onnistui kaventamaan toisessa erässä, mutta Olivia Pietilä ja Ina Leminen heiluttivat maaliverkkoja kertaalleen ja johto oli neljä maalia. Laura Rantanen iski vielä illan toisellaan taukolukemat 1-6.

Päätöserässä Koovee nousi jo kolmen maalin päähän, mutta Eerika Koski katkaisi vieraiden maaliputken ja perään Rantanen viimeisteli hattutemppunsa. Rantanen iski vielä illan neljännen osuman ennen kuin Meri-Helmi Höynälä iski loppulukemat 3-10. TPS maalilla Noora Vuorela torjui 16 kertaa.