Maali-ilottelua

Joukkueemme pelaa viihdyttävää salibandyä. Tänään hätyyteltiin sarjan runsasmaalisinta ottelua, mutta päädyttiin lopulta 22 maaliin. Niistä TPS teki 14 ja PoNoVo 8. Maaliennätys 25 kaappia samassa ottelussa (SPV-TPS 16-9) säilyi edelleen koskemattomana.

Tänään ainoastaan ensimmäinen erä oli tarkempaa peliä. Sen jälkeen peli oli varsinaista hurlumheitä. Ensimmäisessä erässä paikkoja oli kummallakin ja Tepsilläkin olisi ollut mainio mahdollisuus naulata enemmän.

Taistelutahto ja terävyys jäivät ensimmäisellä erätauolla koppiin ja vastustaja hallitsi toisen erän alkua päästen maalin johtoonkin. Vasta aikalisä herätti joukkueen ja kaksinkamppailuja alettiin voittamaan. Erän puolivälissä tehtiin kuusi maalia peräkkäin ja peli näytti selvältä. Vastustaja roikkui kuitenkin aikalisänsä jälkeisillä maaleilla mukana pelissä.

Kolmannen erän alussa PoNoVo kävi kahteen kertaan kolmen maalin päässä, mutta sitten erän puolenvälin paremmalla puolella TPS kehitti ratkaisevan loppukirin, joka riitti selvään voittoon saakka. TPS taistelijaksi valittiin Valtteri Koskinen, joka puolustajan tontilta oli tehokkain yhdessä Lenni Kemppaisen kanssa. Saalis kummallekin viisi tehopistettä illan kamppailusta. Merkittävä ilon aihe oli myös kapteeni Olli Johanssonin väkevä paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä.

Päävalmentaja Toni Läntinen esitti ottelusta seuraavia ajatuksia: ”Tehtiin pelistä vaikea itsellemme. Peli oli varsinaista vuoristorataa. Välistä hyvää, välistä huonoa. Pitää pystyä tasapainoisempaan peliin. Vaikka voitto ja kolme pistettä olivat tärkeitä, niin tämä ei riitä huomenna Classicia vastaan. Pitää olla nöyrempiä ja parantaa pallon kanssa. Maalimäärä oli hieno, mutta liikaa meni omiin.”