Kapteeni Rantasella vahva usko TPS-ryhmään – “Olen ehdottoman luottavainen”

Kapteeni Rantasella vahva usko TPS-ryhmään – “Olen ehdottoman luottavainen”

TPS:n naisten edustusjoukkue pelaa viikonloppuna kaksi kovaa kamppailua kun kaksi naissalibandyn suurseuraa SB-Pro sekä Classic saapuvat Turkuun. Kahdella voitolla sarjakauden startannut turkulaisryhmä on sittemmin kokenut neljä peräkkäistä tappiota, joissa TPS:n peli on vapautunut omalle tasolleen vasta ottelun käytännössä ratkettua. 

TPS on joutunut tulemaan toimeen hetken ilman kapteeniaan Laura Rantasta. Rantasen pieni vamma ei ole vakava, mutta puolikuntoista pelaajaa ei ole haluttu laittaa kentälle.

“Tilanteeni on tällä hetkellä ns. “Day-to-day”, eli mennään päivä kerrallaan. Kausi on vielä alussa ja haluan varmistaa, että olen kunnossa ennen kuin astun kentälle. Lähellä kuitenkin ollaan.”

Rantanen luottaa omaan ryhmäänsä sataprosenttisesti © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Rantanen on poissaolostaan huolimatta luonnollisesti seurannut tiiviisti joukkueen tekemistä. Luotto omiin on kova. 

“Olo on ehdottomasti pysynyt luottavaisena. Tällaisia vaikeampia hetkiä tulee kaikille niin henkilökohtaisella kuin joukkuetasolla. Pitää vaan uskoa omaan tekemiseen ja prosessiin, se tulos sieltä tulee kyllä varmasti. Lääkkeet ovat viime kädessä simppeleitä. Meidän pelissä on ollut paljon hyvää, maalipaikkoja on luotu todella isoja määriä. Paremmalla prosentilla sisään ja treeneissä kovaa työntekoa ja tämän kehittämistä. Sieltä se lähtee.”

Viikonlopun vastustajat ovat hallinneet suomalaista salibandyä viime vuosina. SB-Pro painelee tällä hetkellä sarjakärjessä, Classicilla taas on menossa jonkinlainen sukupolvenvaihdos ja joukkue majailee pari pistettä TPS:n perässä. 

“Hallitseva mestari SB-Pro on aina kova. Heillä on kolme kovaa kenttää ja kokeneita pelaajia. Classic on myös vahvistunut viime kaudesta parilla nimipelaajalla.”

Pistetilin karttumiseen kapteenilla on yksinkertaiset ohjeet.

“Oman maalin edessä pitää olla tarkkana ja käyttää omat maalipaikat tehokkaasti.”

TPS- SB-Pro la 2.11. klo 14.30, Kupittaan palloiluhalli
TPS-Classic su 3.11. klo 18.30, Leaf Areena