Junioreiden valtakunnalliset sarjat – takana ryhdikäs viikko

Mennyt viikko tarjosi mustavalkoiselle junioriyhteisöllemme positiivisia tunteita ja joukkueiden otteet kentällä toivat mukanaan ison kasan sarjapisteitä.

T21 SM-sarjassa SBS Wirmon ja TPS:n yhteisjoukkue teki sunnuntaina onnistuneen ryöstöretken Kuopioon ja jatkaa kolmen pelatun kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä sarjan kärjessä. Peli Kuopiossa oli vahvaa vierailijoiden näytöstä ja kotijoukkue tiputettiin kelkasta jo ensimmäisen erän aikana.

P22:n viikonloppu sujui tuloksekkaissa merkeissä. Perjantaina joukkue matkusti Espooseen ja löi taululle suurinumeroiset lukemat voiton merkiksi. Sunnuntaina ryhmä isännöi loppuillan kamppailussa vieraita Helsingistä ja piti kaikki sarjapisteet Turussa, vaikka vierailijat pääsivät ottelun viimeisellä minuutilla maalin päähän. Kokonaisuutena varsin vakuuttava viikonloppu mustavalkoisilta.

P19 oli ensimmäisen kerran tulessa tiistaina kotikaukalossaan ja pelasi varsin vakuuttavan 1. erän johtaen ottelua erätauolla jo 3-0. Tämän jälkeen ote kuitenkin katosi täysin ja pisteet matkasivat vierailijoiden mukana Pirkkalaan. Viikon toiseen otteluun Jyväskylään matkustikin sisuuntunut turkulaisryhmä. Mustavalkoiset löivät taululle vakuuttavat 0-7 lukemat, ennen kuin kotijoukkue onnistui ensi kertaa maalin teossa hieman ennen ottelun puoliväliä. Lopulta ryhmä lähti kotimatkalle mukanaan kaikki jaossa olleet sarjapisteet vakuuttavan, selvänumeroisen voiton saattelemana.

P17 sai sunnuntaina vieraita Tampereelta ja lähti katkaisemaan 4 ottelun mittaiseksi venynyttä tappioputkeaan. Kotijoukkue aloitti vahvasti ja karkasi 2 maalin johtoon, ennen kuin vierailijat onnistuvat. Tasaisessa ottelussa ei paremmuudesta saatu selvyyttä varsinaisella peliajalla mutta jatkoajan kolmannella minuutilla kotijoukkue onnistui maalinteossa ja nappasi helpottavan voiton.

P15 matkusti lauantaina Tervakoskelle ikäluokkansa valtakunnallisen sarjan toiseen turnaukseen. Päiväpelissä mustavalkoiset onnistuivat kaatamaan seinäjokelaiset vastustajansa, mutta illalla ryhmä ei enää oikein saanut juonen päästä kiinni vaan taipui Tampereen Kooveelle selkein numeroin.

Leaf Areenan viikon ainoa junioreiden kotiottelu pelataan jo huomenna tiistaina, kun P17 SM-sarja jatkuu TPS:n ja Porin Karhujen kohtaamisella.