A tyttöjen kauden avaus

A tyttöjen kauden avaus

A tytötkin saivat 1.divari kautensa viimein avattua Mynämäellä, lauantain turnauksessa vastassa olivat turnausisäntä SBS Wirmo sekä VSS Vihdistä.

Haasteellisista asemista turnaukseen lähdettiin. Koko ryhmän yhteisiä tapahtumia oli tasan kaksi. Peleihin saatiin kuitenkin jalkeille hyvän kokoinen ryhmä, kun yhteistyö niin edustusjoukkueen kuin B tyttöjoukkueen kanssa toimii, päällekkäisyyksistä ja tuplaviikonlopuista huolimatta.

SBS Wirmo

Tulospalvelu

Eka peli on eka peli. Maaleja tehtiin vuorotahtiin. Wirmo teki ensimmäisen ja aika nopeasti Ida tasoitti. TPS ei päässyt oikein omista pois ja Wirmo pääsi mukavuusalueelleen” eli ”sättäämään” maalin edustalle.

Toinen erä eteni oikeastaan samaan tahtiin, toki vaihto vaihdolta peli alkoi ajoittain jopa toimia. Lode löipallon yläpeltiin Amen hyvästä syötöstä. Kaveri pääsi kuitenkin kuittaamaan erän loppulukemiksi 3-2.

Kolmannessa erässä yritettiiin yhä yksinkertaistaa peliä ja paikkoja saatiinkin luotua, mutta kaveri oli tällä kertaa tehokkaampi ja pisteet jäivät tällä kertaa saamatta.

VSS

Tulospalvelu

Pallonhallinta oli oikeastaan koko pelin TPS tytöillä, mutta ekassa erässä Susittaret rankaisivat armotta omista virheistämme. Toisen erän Amen hieno yksilösuoritus aloitti TPS takaa-ajon. Hanna tasoitti vielä erän loppuun laittamalla muutaman harhautuksen päätteeksi pallon takayläkköön.

Kolmas erä oli puhtaasti Palloseuran, mutta tänään ne kuuluisat tolpat oli vastustajan puolella. Erika ja Alina tekivät tarvittavat maalit ja näin ollen avauspisteet lähtivät mustavalkoisten matkaan.

Sarja jatkuu parin viikon päästä 3.11. Leaf Areenalla.