Valikko Sulje

TPS kumppaneiden tukena

Koronan aiheuttamat taloudelliset haasteet iskevät urheiluseurojen lisäksi myös yrittäjiin ja yrityksiin. TPS Salibandy haluaa ojentaa auttavan kätensä kumppaneidensa suuntaan ja antaa sähköiset kanavansa kumppanien palveluiden markkinoimiseen.

Me olemme vuosien varrella saaneet kumppaneiltamme merkittävää tukea, jonka avulla olemme voineet keskittyä omaan ydintoimintaamme. Nyt toivottavasti pystymme osaltamme auttamaan kumppaneitaan tekemään samaan. Seuraamme tässä mm. EräViikinkien esimerkillistä #TuePaikallista-hanketta.

Olemme kumppaneihimme yhteydessä, mutta voit myös suoraan olla toiminnanjohtaja Toni Autioon yhteydessä sähköpostitse (etunimi.sukunimi@tpssalibandy.fi) valmiilla mainosmateriaalilla, kuvilla, ideoilla tai linkillä vaikka kotisivuiltanne löytyvään uutiseen tai somepostaukseen.

 


Apteekkiverkkokauppa

Apteekkiverkkokauppa on suomalaisen apteekin verkkokauppa. Palvelun tarjoaa luotettava ja paikallinen Pyhän Henrikin apteekki.

Tiesitkö, että voit tilata kaikki apteekin valikoiman tuotteet suoraan verkkopalvelustamme jonottamatta apteekissa. Palvelustamme on mahdollista valikoida myös kotiinkuljetus tuotteille. 

Voit tilata apteekkituotteita joko www.apteekkiverkkokauppa.fi tai Sporttiapteekki.fi ja kerryttää samalla varoja TPS Salibandylle käyttämällä koodia TPSSB19 tilauksessasi sille varatussa kentässä.

Koodilla saat pois toimituskulut kotimaanpaketeista ( ei koske kotiinkuljetuksia).

Etua ei voi hyödyntää toimituksiin, joissa on vain lääketuotteita.

<< Apteekkiverkkokauppa >>


Briiffi

Mainostoimisto Briiffi palvelee poikkeusoloissakin tuttun tapaan. Osa väestämme tekee etätöitä ja palaverit voimme hoitaa videota käyttäen – pääasia että palvelu pelaa!

Kaipaako yrityksesi apua verkkokaupan pystyttämiseen tai tukea kriisiviestintään? Vai oletko vailla lisäkäsiä päivittäiseen tekemiseen?

Me Briiffissä haluamme satsata siihen, että pyörät pyörivät vaikka käytännön toimenpiteet vaatisivatkin uusia keinoja. Ota rohkeasti yhteyttä!

<< Briiffi >>


Henkilöstöliiga

Henkilöstöliiga on turkulaislähtöinen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on saada työntekijät, ”liigalaiset”, viihtymään.

Autamme niin työnhakijoita työelämän pelikentällä kuin yrityksiä huippujoukkueiden rakentamisessa luotettavasti ja reilusti.

Korona on aiheuttanut meillä ja muissa yrityksissä uusia toimintatapoja, mutta Henkilöstöliigan pyörät pyörivät normaaliin tapaan; olit sitten työnhaussa tai kaipaat yritykseesi lisäkäsipareja joustavasti, ole yhteydessä!

Nyt jos koskaan tarvitaan joukkuepeliä ja tiimihenkeä.

<< Henkilöstöliiga >>

 


Intersport Hansa

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua haastavassakin tilanteessa. Päätimme siis alkaa postittamaan tuotteita ja tarjoamme teille ilmaisen toimituksen yli 50 € ostoksiin.

Jos liikkeessämme asiointi mietityttää, niin voit varata tuotteen helposti Intersportin nettisivuilta Click & Collectin kautta. Varausta tehdessä kirjoita sukunimesi perään “postitus”, niin olemme yhteydessä maksu- ja toimtusohjeista.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla mertsi.raitanen ( at ) intersport.fi tai soittaa myymälään 02 233 5222, niin kerromme maksu- toimitusohjeista.

<< Mikä on Click and Collect ja miten se toimii >>


 

Lone Star

Lone Star tarjoilee todennäköisesti kaupungin maukkaimmat burgerit sekä ribsit. Meiltä saat myös herkulliset wingsit sekä salaatit.

Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensijaisen tärkeää, kiinnitämme entistä enemmän huomiota hygieniaan. 

Mikäli koet olevasi flunssainen, toivomme ettet tulisi ravintolaamme, vaan tilaisit herkkuja kotiisi mukaan puhelimitse 040 777 7631. Wolt (wolt.com) tai Foodora (foodora.fi) palveluiden kautta saat herkut kotiovelle toimitettuna.

<< Lone Star >>

 


Merkki Hanski

Turun alueen kokeneimpiin brodeerausyrityksiin kuuluvalta Merkki Hanskilta saat kätevästi mieleisesi vaatteet ja tekstiilit viimeistellyllä brodeerauksella tai painatuksella.

Kauttamme hankit myös arvostetuimmat liikelahjat. Meidät tunnetaan lämminhenkisestä palvelusta, ja autamme sinua ilomielin valitsemaan sopivimmat tekstiilit, painatukset ja väriyhdistelmät.

Meiltä sujuu niin brodeeraus, painatus kuin kaiverruskin vuosien kokemuksella. Toteutustapa valitaan tuotteen ja tilaajan toiveiden perusteella – meille kaikista tärkeintä on onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas!

<< Merkki Hanski >>


RajuLive

Apajan, Rajupajan ja RajuLiven logot ovat tuttuja näkyjä Turun seudun urheilutapahtumissa. Apaja-konserni on niin urheilu- kuin muissakin tapahtumissa mukana teknisenä kumppanina toimittamassa DJ-palveluita, valoja, äänentoistolaitteita, LED-screenejä tai hoitamassa tapahtuman kuvauksia.

Korona tyhjensi tapahtumatekniikkayritysten kalenterit kevään osalta tyystin. Apaja-konsernissa vetää edelleen kuvatuotantoyritys RajuLiven livetuotannot, sillä verkon yli lähetettävät tapahtumat eivät kärsi kokoontumiskiellosta.

RajuLive tuottaa livelähetyksiä laidasta laitaan ja eri alustoille. Live voi olla perinteinen yksipuolinen striimi tai kahdensuuntainen ja monipuolisempi virtuaalitapahtuma, johon sekä esiintyjät presentaatioineen että yleisö osallistuvat etänä.

<< Rajulive >>


Sivustamo

Sivustamo on tarpeesi kokoinen täyden palvelun markkinointikumppani.

Tarvitsetko räätälöidyt digitaaliset monikanavaratkaisut markkinointiin ja sisällöntuotantoon, vai päivitystä yrityksen ilmeeseen? Ajattoman tyylikkään logon tai iskevän sloganin?

Päätöstenteossa ymmärrämme kokemuksen ja datan merkityksen, mutta jargonia emme sinulle puhu tai esitä. Oli tarpeesi mikä tahansa, yhteistyössä kanssamme voit itse keskittyä olennaiseen.

Tutustu meihin rauhassa ja ota yhteyttä.

<< Sivustamo >>


Sähkö-Aalto

Teemme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikki sähköasennukset pientaloihin, toimistorakennuksiin sekä teollisuuskiinteistöihin.

Palveluihimme kuuluvat sähköasennukset, sähköurakointi ja sähkösaneeraus. 

Kotitalouksien kaikki sähköasennukset sekä mm. tele-, murtojärjestelmä- ja atk-verkkoasennukset.

Toimistorakennuksiin kaikki sähköasennukset, tele-, murtojärjestelmä- ja atk-verkkoasennukset.

Teollisuusautomaatioasennukset, rakennussähköistykset sekä tele-, murtojärjestelmä- ja atk-verkkoasennukset.

<< Sähkö-Aalto >>


Sähkö-Insto

Sähkö-Insto on sähköalan palveleva perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan usean ammattilaisen voimin, laatua ja turvallisuutta arvostaen.

Asiakaskuntaan lukeutuvat kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset.
Palveluitamme ovat mm.
– kiinteistö- ja liikerakennuksien sähköistykset
– teollisuus- ja automaatioasennukset
– verkonrakennus ja tievalaistusasennukset
– sähkö- ja korjausasennukset
Sähkö-INSTO Oy on osa laadukasta ja luotettavaa Euronics-ketjua.

Myymälästämme löydät ammattitaitoisen asiantuntijan avulla sinulle parhaiten sopivat kodinkoneet jääkaapeista pesukoneisiin, televisioista tietokoneisiin ja matkapuhelimista sisustusvalaisimiin.

<< Sähkö-Insto >>

Tue turkulaista

Turun kaupunki, Turun Ydinkeskustayhdistys, Turun kauppakamari, Turun Nuorkauppakamari ja Viestintäliiga laittavat pika-aikataululla pystyyn lahjakorttikaupan Turun alueen yrityksille. Mukaan lähteminen on tehty yrittäjille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Verkkokaupassa yritykset voivat myydä lahjakortteja tuotteisiinsa tai palveluihinsa yhteisessä markkinapaikassa, ilman mittavia investointeja tai sopimuksia maksupalveluiden tarjoajien kanssa

Ilmoittautuminen on parhaillaan auki osoitteessa www.tueturkulaista.fi. Lahjakorttinsa voivat asettaa tarjolle kaikki varsinaissuomalaiset yritykset. Lahjakorttikauppa aukeaa yleisölle mahdollisimman pian ensimmäisten yritysten lähdettyä mukaan.

<< Tue turkulaista >>


Tue Tepsiä

Avaamme jo nyt ensi kauden kausikorttien ja avausottelun lipunmyynnin sekä tarjoamme mahdollisuutta liittyä TPS Salibandyn kannatusjäseneksi. Tuki on näinä vaikeina aikoina tarpeellista ja jokainen euro on iso juttu seuramme toiminnan varmistamiseksi.

Hinnat (sis. palvelumaksu) ja lisätiedot

  • Pääsylippu kauden 2020-2021 miesten Salibandyliigan avauskotiotteluun 13,50 €
  • Kausikortti miesten ja naisten Salibandyliigan kotiotteluihin yhteensä 123,50 €
  • TPS Salibandyn kannatusjäsenyys 22,50 € 

<< Lue lisää keinosta tukea TPS Salibandya >>


 

Mikäli asioit kivijalkamyymälöissä, niin otathan huomioon yleiset ohjeistukset virustartuntojen riskin minimoimiseksi ja huomioit viranomaisohjeistukset.

 

Muistakaa muutoinkin pitää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Jaa artikkeli: