Tuomas Ojala ja Aleksi Ahokas jatkosopimuksiin

Tuomas Ojala ja Aleksi Ahokas jatkosopimuksiin

Tuomas Ojala (22) ja Aleksi Ahokas (26) ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset TPS:n kanssa. Kuluvalla kaudella molemmat pelaajat on nähty operoimassa vasemmalla kaistalla. Ojalan jatkosopimus on kaksivuotinen, Ahokkaan sopimuksen pituus on 1+1 vuotta.

Ojala on kahden viimeisen kauden aikana noussut yhdeksi TPS:n luotettavimmista ja tärkeimmistä pelaajista. Erinomainen kahden suunnan laituri on tällä kaudella ottanut paikkansa TPS:n kakkoskentän laidalta. Ojalalle jatkosopimus oli helppo ratkaisu. 

“Olen iloinen, että päästiin Tepsin kanssa yhteisymmärrykseen  ja että saan jatkaa itselleni tärkeässä seurassa. TPS-logon kantaminen on minulle kunnia-asia. Täällä on myös kaikki tarvittava kehittyäkseni pelaajana edelleen.”

Ahokkaalla on menossa toinen kausi TPS-paidassa. Heti avauskaudellaan lähes 30 pistettä runkosarjassa tehneen laiturin kausi päättyi viime keväänä polvivammaan, mutta mies on jo tehnyt paluun kaukaloon. 

“Pitkän loukkaantumisen jälkeen takaisin kentälle, playoffit alkamassa ja jatkosopimus solmittu niin kyllä tässä on mahtavat ajat meneillään. Turku ja TPS kombona sellainen paketti, että ei lopulta tarvinnut paljon jatkoa pohdiskella”, Ahokas toteaa. 

Ojalan ja Ahokkaan näet kaukalossa jo tänään keskiviikkona, kun TPS iskee puolivälieräavauksessa klo 18.30 alkaen Kupittaan palloiluhallissa. Liput ennakkoon Tiketistä.