TPS:n rajua työmäärää ei palkittu – ErVi vei pisteet

TPS esiintyi lauantai-iltana toista kertaa kotiyleisönsä edessä. Turkulaisille tarjoiltiin monessa mielessä samanhenkinen peli kuin viikko sitten Oilersia vastaan – vierasjoukkue karkasi kolmen maalin johtoon, jonka TPS kiri kolmoserässä kiinni. Seuraavasta maalista vastasi tälläkin kertaa vierasjoukkue, eikä TPS hurjasta myllytyksestä huolimatta päässyt enää tasoihin. Loppulukemiksi kirjattiin 4-5 (1-3, 1-1, 2-1) EräViikingeille.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen harmitteli tappiota, mutta luottamus peliesitysten siirtymiseen tulostaululle on kova.

”Ottelu noudatti samaa kaavaa kuin kauden kaksi ensimmäistä ottelua. Vaikeat jaksot pelien sisällä on meille tällä hetkellä todella vaikeita, kun taas hyvät jaksot on todella hyviä. Heikkoja hetkiä pitää oppia sietämään paremmin ja hyvät hetket tulee käyttää tehokkaammin hyväksi. Kolmen ottelun jälkeen saldo pyöreä nolla ja päävalmentaja kantaa tuloksesta vastuun. Iso peiliin katsomisen paikka ja tekemisen laatu täytyy analysoida tarkasti. Onneksi kyseessä ei ole isoja asioita, vaan pienillä korjausliikkeellä tämä laiva kääntyy oikeaan suuntaan ja tulemme tekemään jatkossa parempaa tulosta, siitä olen aivan varma!”

TPS:n kapteenina ottelussa toiminut Lauri Stenfors oli päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla.

”Aika koomista tämä salibandy välillä. Tehdään kauhea määrä duunia että saataisiin pelissä onnistumisia, mutta tällä hetkellä niitä ei vaan tunnu tulevan. Tänään lahjotettiin kaverille pisteet, olivat tehokkaita niistä vähistä paikoista mitä saivat. Joudutaan menemään nyt joukkueena vaikeemman kautta, mutta usko on kova että joskus se aurinko paistaa vielä risukasaankin.”

Tuomas Ojala valittiin TPS:n positiivisimmaksi pelaajaksi.