TPS kaatoi Oilersin öljymiehet – ”Oilersia vastaan tuntuu onnistuvan!”

TPS kaatoi Espoon Oilersin kuuman kärkikamppailun jälkeen 2-3.

Oilers sai otteluun todellisen salama-alun iskettyään pallon maaliverkkoon jo ottelun avausminuutilla. Mustavalkoiset eivät kuitenkaan osumasta lamaantuneet, vaan nollasivat tilanteen täysin. Ottelu jatkui tasaisena ja seuraavaa maalia saatiin odotella erän puolivälin toiselle puolelle, ennen kuin Miko Kailiala nousi vahvasti maalille ja tasoitti pelin.

Toisessa erässä Marius Suominen iski kauden ensimmäisellä maalillaan mustavalkoiset johtoon.

”Oilersin vastaan tuntuu onnistuvan! Alkukausi on ollut itselleni vähän vaikea, joten toivottavasti tästä aukeaa maalihanat oikein kunnolla! Kokonaisuudessaan kentällä ehkä näkyi vähän pelaamattomuus, sillä otteet olivat vähän sekavia, mutta tällaisia pelit välillä on. Nyt taisteltiin kovaa ja oli vähän tuuriakin jotta saatiin voitto.”

Marius Suominen

Päätöserässä Oilers toisti avauserän temppunsa ja iski maalin heti erän alkuun. Kotijoukkue sortui kuitenkin jäähyilemään ja Jere Niemelä iski ylivoimalla voitto-osumaksi jääneen 2-3 maalin.

”Ottelu ei todellakaan lähtenyt liikkeelle niin kuin olisimme halunneet. Olisimme halunneet pitää palloa enemmän ja päästä pelaamaan pidempiä jaksoa hyökkäysalueella. Ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta pääsimme tauolle hyvistä asetelmista. Päätöserässä saimme pidettyä palloa enemmän ja saimme johtoasemassa jäädytettyä vastustajan peliä. Nyt huilataan vähän ja tehdään taas uusia suunnitelmia sunnuntain peliin.”