TPS jatkaa voittojen tiellä – LASB nurin maalin erotuksella

Miesten toinen kotiharjoitusottelu pelattiin tänään Kupittaalla, kun Lammilainen LASB saapui Turkuun. Huomattavasti eilistä intensiivisempi ottelu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen kotijoukkueen voittoon 4-3 (1-2,1-1,2-0).

TPS lähti eilisestä kokonaan uusitulla kokoonpanolla otteluun ja tarjoilikin tukun hyviä maalipaikkoja ensimmäiseen erään. Vierailija oli kuitenkin maalien muodossa hivenen Turkulaisia edellä ja siirtyikin tauolle johtoasemassa. Toisessa erässä TPS nosti huomattavasti tasoaan ja ajoittain esittikin kauden parastaan, vaikka maali jäivätkin puuttumaan. Lähes koko ottelun johtoasemaa pitänyt vierasjoukkue sai taipua päätöserässä, kun Palloseura rynnisti ensin rinnalle ja hetkeä myöhemmin ohi vieden ottelun nimiinsä.

Ensimmäinen erä oltiin ehkä hieman telineissä, mutta erätauolla pieni muutos karvaukseen toi meille ehdottomasti kauden parhaan erän. Hyvä ottelu kaiken kaikkiaan pelattiin, vaikka joku voisi ajatella, että tulos pitäisi olla erilainen. Saimme paljon pelillisiä asioita vietyä eteenpäin aikaisemmista treenimatseista ja tästä onkin oikein hyvä jatkaa, pääkäskijä Ruotsalainen kommentoi ottelun jälkeen.

Kotijoukkueen maaleista vastasivat Eetu Juvonen, Teemu Aaltonen, sekä tulikuuma Mikko Hautaniemi kahteen kertaan.