TPS hakee kahdeksatta peräkkäistä voittoa – ”Kiva päästä vääntämään heitä vastaan”

TPS hakee kahdeksatta peräkkäistä voittoa – ”Kiva päästä vääntämään heitä vastaan”

Väkivahvassa iskussa viime aikoina edennyt TPS palaa Kupittaalle ja saa vastaansa perjantai-iltana EräViikingit. ErVin alkukausi ei ole sujunut ihan niin lennokkaasti kuin mitä joukkue varmasti itse odotti – viime viikonlopun Welhot-murskajaisia edelsi kuusi peräkkäistä tappiota. Potentiaalia joukkueella kuitenkin on.

”ErVi on lyhyen historiansa aikana sytyttänyt mustaavalkoiset aina pienellä lisälatauksella”, toteaa kapteeni Kailiala. Kuva Anssi Koskinen.

Kaksi kautta EräViikinkien riveissä hyökännyt TPS-kapteeni Miko Kailiala on varma, että perjantaina kaukalossa nähdään latautunut kotijoukkue.

Ervi on lyhyen historiansa aikana sytyttänyt mustavalkoiset aina pienellä lisälatauksella. Heidän alkukautensa on ollut vaikea ja pyrimme pitämään sen moodin päällä myös huomenna. Ilmaiseksi ei tässäkään ottelussa tule saamaan mitään, mutta meidän nykyinen rutiinitasomme on pakko riittää heitä vastaan huomenna. Löytyy sieltä vielä muutama helsinkiaikojen pelikaverikin kokoonpanosta ja on kiva päästä vääntämään heitä vastaan. Nähdään hallilla!

TPS-EräViikingit pe 20.11. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli