Riemastuttavat kolme pistettä Turkuun – “Henkinen kantti kesti loistavasti”

Riemastuttavat kolme pistettä Turkuun – “Henkinen kantti kesti loistavasti”

TPS:n “espoolaistuplan” toinen osa pelattiin lauantaina Kupittaalla. TPS ei perjantaina Oilersin vieraana kyennyt viemään työtään loppuun saakka, vaan mustat hetket koituivat kohtaloksi. Tänään Kupittaalla nähtiin itsensä näköinen TPS ja tuloksena oli tärkeät kolme pistettä Indiansin kustannuksella lukemin 3-2 (0-1, 2-0, 1-1).

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen kiitteli kamppailun tasoa. 

“Tänään tarjoiltiin laadukas salibandyottelu, vaikka maaleilla ei juhlittukaan. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin, hyökkäsivät vaarallisesti ja maalivahdit pelasivat hienon ottelun. Meidän henkinen kantti kesti loistavasti ja ylivoima takasi lopulta tärkeän voiton. Kiitos TPS-kannattajille kannustuksesta!”

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS:n parhaana palkittu ja voittomaalin ylivoimalla vajaa kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä iskenyt Mikko Hautaniemi ei voitosta huolimatta paukutellut henkseleitä. 

“Melko haastava peli tänäänkin. Mielestäni oltiin koko ajan niskan päällä. Vaikea peli kuitenkin sen enempää analysoida. Tärkeä, että voitettiin tiukka peli ja ratkaisu kaiken lisäksi vielä ylivoimalla. Harvinaista herkkua. Töitä on vielä paljon paljon jäljellä. Opitaan tästä matsista ja keskitytään jo seuraavaan.”