Positive Impact saa jatkoa!

Positive Impact saa jatkoa!

TPS ja Gofore aloittivat viime kaudella merkittävän kumppanuuden, jonka tarkoituksena oli tukea TPS:n tasokasta työtä ja samalla kannustaa positiivisuuteen kaikessa tekemisessä. Tämä ajatus jalostui lopulta Positive Impact with Gofore -konseptiin, joka toi kumppanuuteen mukaan edustusjoukkueiden lisäksi myös kilpajuniorijoukkueet. Monipuolinen yhteistyö saa jatkoa kaudella 2020–2021.

Goforen Turun toimiston vetäjä Eero Rostiala näki yhteistyön jatkon luonnollisena ratkaisuna onnistuneen yhteistyökauden jälkeen.

– Positive Impact with Gofore -konseptia oli päästävä jatkamaan sillä edarien ja juniorien PI-pelaajien sitoutuminen tuotti meillekin huippufiilikset ja viime kausi loi erinomaisen pohjan kumppanuuden syventämiselle. Valitettavan nopeasti päättyneen kevään jälkeen meille jäi myös paljon toteuttamatta jääneitä ideoita odottamaan jatkoa.

TPS:n ja Goforen yhteistyö on ollut molemminpuolista sparrailua ja ideoiden kehittämistä kauden aikana.

– Joustavuus ja tuki ideoiden viemisessä käytäntöön on ollut TPS:ssä aivan poikkeuksellista toiminnanjohtajan johdolla sillä seura on ideoinut ja tuonut toteutukseen lisää näkökulmia sekä sisältöä. Yhteistyö toteutuu parhaimmillaan, kun molemmat osapuolet sparrailevat toisiaan kehittyäkseen, Rostiala toteaa.

Tyytyväisyys viime kauteen ja kumppanuuden jatkumiseen paistaa läpi myös TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Aution kommenteista.

– Hyppäsin viime kaudella liikkuvaan junaan elokuussa eli pohjatyöt monien asioiden osalta oli jo tehty valmiiksi. Goforen osalta pääsin mukaan kumppanuusprojektiin jo työstövaiheessa ja matka on ollut antoisa. Ideoiden pallottelu, yhteistyön jalostaminen ja joukkueiden mukaan ottaminen ovat olleet erittäin opettavaisia kauden aikana, Autio kommentoi.

Arvopohjainen toiminta on ollut vahvasti mukana ensi askeleista ja tällä kaudella mukaan tulee ajankohtainen vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien tukeminen.

– Valitettavasti olemme jo nyt nähneet haastavan kevään vaikutukset toiminnassamme. Viime kaudella Goforen kumppanuudesta osa suunnattiin suoraan joukkueille, mutta tällä kaudella päädyimme yhteisymmärryksessä joukkueenjohtajien kanssa, että jyvitämme tämän osuuden tällä kaudella TPS Säätiölle ja sitä kautta suoraan vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen salibandyn parissa, Autio mainitsee.

PS. Laita seurantaan Instagramissa @grannyfromgofore ja hashtag #TPSxGofore

***

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.  

 

[envira-gallery slug=”tps-x-gofore”]