Olli Laine ja TPS valmiina ensimmäiseen miesten paikallisotteluun 16 vuoteen – “Hieno ilta tulossa!”

Olli Laine ja TPS valmiina ensimmäiseen miesten paikallisotteluun 16 vuoteen – “Hieno ilta tulossa!”

Perjantaina pelataan TPS-lasein paria pykälää mielenkiintoisempi “vierasottelu”, kun TPS kohtaa F-liigan miesten sarjan derbyssä paikalliskilpailija FBC Turun. Ensimmäistä liigakauttaan pelaava Beecee on pidempään turkulaista salibandyä seuranneille tepsiläisille tuttuakin tutumpi myös paikallisvastustajana – varsin monta kautta joukkueet tahkosivat 1. divisioonan Länsilohkossa rinta rinnan – mutta tällä tasolla joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet. 

TPS on aloittanut kautensa kahdella voitolla, nousija Beecee kahdella tappiolla. Beeceen kaksi ensimmäistä peliä on kuitenkin lähtenyt liikkeelle erinomaisesti ja viikonloppuna Oilersin vieraana joukkue johti kahden erän jälkeen 2-5. Viime kaudelle paluun TPS-paitaan tehnyt Olli Laine on varsin tyytyväinen joukkueen alkukauteen. 

“Hyvä startti joukkueena kaudelle. Voittaminen on aina kivaa, mutta totta kai lisämausteen antoi vielä seuran 100-vuotisjuhlaottelu Oilersia vastaan!”

Olli Laine kuuluu siihen TPS-sukupolveen, jolle FBC Turku on jo teini-ikäisenä muodostunut rakkaaksi vastustajaksi. 

“Nyt katseet on suunnattu kohti perjantain derbyä. Derbyt on merkattu jo ajoissa hyvin paksulla tussilla kalenteriin ja niitä odotetaan innolla. Osa vastustajan pelaajista ja valmennuksesta on hyvinkin tuttuja, mutta kentällä ei olla muistelemassa yhteisiä aikoja, vaan meille kelpaa vain voitto. Beecee on junnuista asti ollut tietynlainen “arkkivihollinen”, eikä asetelma siitä miksikään ole muuttunut. Hieno ilta tulossa, toivottavasti yleisöä saapuu mukavasti lehtereille.” 

”Voittaminen on aina kivaa” – TPS on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Kuva Anssi Koskinen

“Olen varma, että paikallisvastustaja antaa kaikille pienen lisäkipinän otteluun, mutta meidän on pystyttävä keskittymään oman pelin kehittämiseen. Vastustaja tulee varmasti myös kovalla kiukulla otteluun ja meidän pitää olla valmiita siihen. Kun pelaamme omilla vahvuuksillamme ja laitamme kaasun pohjaan, niin pisteet matkaavat mustavalkoiseen pukukoppiin.”

FBC Turku – TPS pe 23.9. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Liput ennakkoon TIKETISTÄ