Naisille toinen voitto finaaleissa – Miehille välierissä

Naisille toinen voitto finaaleissa – Miehille välierissä

Naiset nappasivat toisen voittonsa finaaleissa, kun Classic kaatui Bläk Boksissa 4-8.

Lopputuloksen tarjoavat:

 

Vauhdikkaasti alkaneen toisen finaalin avausmaali nähtiin avauserän puolivälissä, kun Laura Rantanen iski pallon maaliin. Toisessa erässä Milla Nordlund tuplasi johdon ja hetkeä myöhemmin Rantanen iski illan toisellaan taululle 0-3. Kapteeni Jenna Saario iski taululle neljännen osuman ja samalla Nordlund rikkoi pudotuspelien yhden kauden piste-ennätyksen.

Päätöserässä Sofia Leino iski taululle 0-5 ja muutamaa minuuttia myöhemmin Classic onnistui ensimmäisessä kavennuksessa. Meri-Helmi Höynälä kasvatti johtoa ylivoimalla, mutta Classic iski toisen kavennuksen. Loppuhetkillä TPS osui kahdesti tyhjään maaliin ja Classic iski kaksi kavennusta ilman maalivahtia.

TPS:n maalilla Noora Vuorela torjui 15 kertaa.

”Hemmetin hyvä peli meiltä, oltiin tänään joka osa-alueella parempia. Voitettiin kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla ja sitä kautta päästiin maalipaikoille tekemään maaleja. Juteltiin joukkueen kanssa pelin jälkeen, että täytyy jatkossa pelata samalla tasolla loppuun asti, tänään lopussa vähän herpaantui.”

-Emilia Pietilä

”Aina voitetun ottelun jälkeen on hyvä fiilis. Vielä minuutin saa nautiskella ja sitten katseet keskiviikkoon. Tänään oli finaalien arvoinen peli ja puolustimme paremmin kuin eilen. Lopussa tuli pari lipsahdusta, mutta otan siitä omaan piikkiini, mutta näistä opitaan. Keskiviikkona täytyy taas parantaa. Tämä on asemasotaa, jossa naapuri tekee muutoksia ja itse täytyy siihen osata reagoida.”

-Aki Vilander, päävalmentaja

 

Myös miesten ottelussa avausmaalia saatiin odotella, mutta lopulta kotijoukkue onnistui maalinteossa. Peteris Trekse kuitenkin iski pelin tasoihin avauserän lopussa.

Toisessa erässä Waltteri Vesterinen iski mustavalkoiset johtoon ja hetkeä myöhemmin Olli Kuisma nollasi Happeen rangaistuslaukauksen. Vesterinen osui vielä toistamiseen, mutta Happee onnistui kaventamaan 2-3 -lukemiin. Miko Kailiala osui ylivoimalla ja minuuttia myöhemmin illan toisella osumallaan kapteeni iski lukemat 2-5. Mikko Hautaniemen osuessa kahdesti lähdettiin toiselle tauolle 2-7 -lukemissa.

Päätöserässä päästiin tuulettamaan kahta hattutemppua, kun ensin Kailiala iski kolmannen osumansa ja muutamaa sekuntia myöhemmin Hautaniemi teki saman iskien loppulukemat 2-9.

TPS:n maalilla Oskari Fälden torjui 8 kertaa.

 

Miesten ottelut jatkuvat tiistaina ja keskiviikkona on vuorossa kolmas finaali.

Voit ostaa liput molempiin otteluihin osoitteesta tiketti.fi/tps