Naiset nappasivat toisen kiinnityksen finaaliin – Miehille niukka tappio

LOPPUTULOKSEN TARJOAVAT:

Naisten joukkue nappasi toisen kiinnityksen finaaleihin, kun EräViikingit kaatui 0-6.

Ottelun alkoi vauhdikkaasti, mutta ensimmäistä osumaa saatiin odotella erän puoliväliin asti. Lopulta Olivia Pietilä iski komeasti pallon maaliverkkoihin ja nelisen minuuttia myöhemmin Milla Nordlund tuplasi johdon.

Toisessa erässä molemmat maalivahdit ovat tarkkana loppuhetkille asti, mutta Noora Rantanen onnistui iskemään mustavalkoisten kolmen maalin johdon vain minuuttia ennen erän loppua. Päätöserän alussa Veera Kuosmanen pääsi tuulettamaan 0-4 -johtoa ja Noora Rantasen toisella osumalla viimeiselle kympille lähdettiin 0-5 -johdossa. Ella Alanko-Salminen pääsi vielä tuulettamaan 0-6 -maalia ja Noora Vuorelan pitäessä maalinsa täysin koskemattomana lähti toinen kiinnitys Turkuun.

”Puhdas 0-6 -voitto tuntuu kyllä hyvältä! Nollapeli vaatii aina onnistumisia puolustuspäässä. Noora (Vuorela) pelasi maalilla tosi hyvin ja puolustus edessä pysyi tiiviinä. Tästä on kiva jatkaa kohti keskiviikkoa!”

-Noora Rantanen

”Oltiin kärsivällisiä, kurinalaisia ja parannettiin eilisestä. Päästiin välillä puolustamaan ja onnistuttiin siinä aika hyvin. ErVi pelaa hieman erikoisemmin, mutta ollaan oltu aika fiksuja tähän mennessä. Nyt vaan täytyy nollata tämäkin peli ja olla keskiviikkona valmiina.”

-Jani Penttilä, valmentaja

Miehet puolestaan kokivat omassa ottelussaan niukan tappion.

Avauserässä nähtiin vain yksi maali ja siitä vastasi kotiyleisön harmiksi Indians. Toisessa erässä Peteris Trekse iski mustavalkoiset tasoihin Lauri Stenforsin esityöstä ja muutamaa minuuttia myöhemmin Mikko Hautaniemi iski Palloseuran 2-1 -johtoon ylivoimamaalillaan.

Kolmannen erän alkupuolella Indians pääsi tasoittamaan pelin ja erän puolivälin jälkeen vierailijat siirtyivät uudelleen johtoon.

TPS pääsi viisi minuuttia ennen ottelun loppua hakemaan tasoitusmaalia ylivoimalla, mutta tasoitusta ei saatu iskettyä. Lopussa tasoitusta haettiin vielä ilman maalivahtia, mutta Indians onnistui iskemään pallon tyhjään maaliin ja nappasi itselleen voiton.

Neljänteen otteluun lähdetään voittojen ollessa Palloseuran hyväksi 2-1.

Pudotuspeleistä pääsee nauttimaan Kupittaan Palloiluhallissa seuraavaksi keskiviikkona 22.3. 18:30, kun naiset kohtaavat EräViikingit.

Miehet palaavat Kupittaalle perjantaina 24.3. 18:30.