Molemmat edarit perjantaina vieraskentillä – “Ei olla täysin kuolemattomia”

Molemmat edarit perjantaina vieraskentillä – “Ei olla täysin kuolemattomia”

TPS:n molemmat liigajoukkueet pelaavat perjantaina vieraskentällä. Miehet viimeistelee syyskautensa Indiansin vieraana ennen MM-tauolle siirtymistä, naiset puolestaan kohtaa Kooveen toistamiseen ennen omaa maajoukkuetaukoa. 

Miehet kokivat ensimmäisen tappionsa tällä kaudella keskiviikkona kotikentällä, kun LASB nappasi historiansa avausvoiton mustavalkoisista. Aiemmissa otteluissa iloisesti toiminut hyökkäyspeli ei keskiviikkona lähtenyt käyntiin oikein missään vaiheessa. Päävalmentaja Santeri Raatarila odottaa joukkueen palaavan omalle tasolleen perjantaina.

“Keskiviikko tarjosi meille kauden ensimmäisen pettymyksen ja näytti, että edes me ei olla täysin kuolemattomia. Kasvaminen edellyttää kuitenkin aina haasteiden kohtaamista ja nyt kun niitä vihdoin saatiin, niin otetaan ne myös vastaan. Eipä auta kuin nieleskellä, ottaa opiksi ja laittaa työhanskat takaisin käteen. Perjantaina kaukaloon astelee taas napsun karaistuneempi TPS.”

”Kasvaminen edellyttää aina haasteiden kohtaamista.” Kuvat Anssi Koskinen

Naisten osalta ensimmäinen seitsemän ottelun kierros tuotti yhtä monta kolmen pisteen voittoa. Toinen kierros käynnistyy päinvastaisella saldolla kauden aloittaneen Kooveen vieraana. Aki Vilander kertoo, että joukkueella on aina tuloksen lisäksi muitakin oman tekemisensä mittareita.

“Lähdemme Koovee-otteluun tottakai kovalla asenteella pelaamaan voitosta, mutta kehittymään ennen kaikkea yksilötasolla hyökkäyspelaamisessa.”

F-liiga M: Indians-TPS pe 21.10. klo 18.30

F-liiga N: Koovee-TPS pe 21.10. klo 18.45