Miehet sunnuntaina Tampereelle jahtaamaan pudotuspelien kotietua

Miehet sunnuntaina Tampereelle jahtaamaan pudotuspelien kotietua

TPS:n miehet matkaavat sunnuntaina Tampereelle Kooveen vieraaksi kauden viimeisen runkosarjan vierasotteluunsa.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Turussa nähtiin viihdyttävä ottelu, jossa ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla. Silloin sankariksi nousi kotijoukkueen Sami Saarinen, joka ohjasi maalin edestä TPS:n 4-3 -voittomaalin.

TPS on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja viimeisestä viidestä pelistään se on kairannut neljä voittoa. Joukkueen tavoitteena ja tavoitettavissa on pudotuspelien kotietu ja tuota sarjataulukon neljättä sijaa pitää hallussaan Happee, joka on turkulaisia pisteen edellä. Molemmilla joukkueilla on vielä kaksi peliä jäljellä, joten mitään ei ole vielä ratkaistu.

– Omaa peliä pitää parantaa; meidän pitää liikuttaa palloa ja liikkua niin kuin osaamme. Voittoa lähdetään totta kai hakemaan ja jos se tulee maalin erolla, sitten tulee, sanoi Juho Sorri perjantaisen SalBa-pelin jälkeen.

Koovee lähtee sunnuntain otteluun vastaavasti kolmen ottelun tappioputkessa. Sekä TPS että Koovee pelasivat perjantaina, joten palautumisaika on molemmilla joukkueilla lyhyt.

Koovee on sarjataulukossa viimeistä edellisenä ja kamppailee putomistaistelussa SalBan ja Steelersin kanssa. Suoran putoajan paikalla oleva SalBa on tamperelaisia kaksi pistettä perässä ja Steelers vastaavasti saman verran edellä, joten panosta riittää tamperelaisillakin.

Kotijoukkue Koovee

Salibandyliigan tilastot