Miehet hakemaan ottelusarjan ensimmäistä vierasvoittoa torstaina Raholasta

Miehet hakemaan ottelusarjan ensimmäistä vierasvoittoa torstaina Raholasta

Huippujännittävät miesten Salibandyliigan pudotuspelit jatkuvat Tepsin osalta torstaina Tampereen Raholassa, kun mustavalkoiset kohtaavat Nokian KrP:n puolivälierien neljännessä osaottelussa. TPS matkustaa paikan päälle johtaen ottelusarjaa lukemin 2-1 ja nyt Palloseuran tähtäimessä on napata mukaansa sarjan ensimmäinen vierasvoitto.

Sunnuntain Raholan kohtaamisessa TPS:n kaksinkamppailupelaaminen ei ollut aivan parhaimmillaan ja niinpä kotijoukkue sai turhan paljon helppoja maalintekotilanteita Pyry Luukkosen maalin edustalle. Eilisessä kotiottelussa TPS-paketti näytti jälleen totutun terävälle ja päävalmentaja Jukka Ruotsalainen painottikin illan palaverissa valmistautumisen merkitystä torstain ottelun osalta. ”Haaste tulee jälleen kasvamaan ja meidän täytyy olla valmiina ottamaan se vastaan. Joukkue paransi loistavasti otteitaan tuohon kolmanteen matsiin ja samanlaista parannusta haetaan myös torstaille. Intensiteetti tulee olemaan taatusti hurja, mutta niin se pitää pudotuspeleissä ollakin”, Ruotsalainen kommentoi.

Torstain ottelu alkaa Raholassa siis klo 18:30. Edellisessä vieraskamppailussa paikan päällä näkyi ilahduttavan paljon turkulaisia. Toivottavasti sama trendi jatkuu myös huomisen osalta.

Nokian KrP – TPS tulospalveluun 

Pudotuspelien tilastot