Matsi-info: TPS-Nokian KrP

Matsi-info: TPS-Nokian KrP

Kahden edelliskauden tuttu puolivälierävastustaja saapuu keskiviikkona TPS:n vieraaksi Kupittaan Palloiluhalliin F-liigan otteluun. Huomioithan alla olevan infopaketin, jotta pystymme takaamaan kaikille viihtyisän ja turvallisen ottelutapahtuman. Muistathan tulla vain terveenä hallille!

Ottelulehtinen

[envira-gallery slug=”tps-krp-ottelulehtinen”]

Käytännön ohjeita F-liigan miesten otteluihin

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n miesten otteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli ovilipunmyyntiä ei voida toteuttaa poikkeusaikana. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä. Huomioithan, että koronarajoitusten vuoksi lippuja on myynnissä rajallinen määrä eli hankithan lippusi ajoissa.

<< Osta ennakkolippusi tästä >>

Pääsylippujen hinnat peleihin kaudella 2020-2021

• Aikuinen 13 €
• S-etukortilla 11 €
• Erikoisliput (opiskelija, työtön, eläkeläinen, varus- tai siviilipalvelusmies) 8 €
• Lapset (7-17-vuotiaat) 5 €
• Istumapaikka lapselle 0-6-v. 2 €

Kulku ja katsomolohkot

Kupittaan Palloiluhalli on jaettu kahteen lohkoon. Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu aina ainoastaan oman numeroidun sisäänkäynnin kautta. Molemmissa lohkoissa on omat WC-tilat ja kioskipalvelut, liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Sisäänkäynnin luona olevalle anniskelualueelle pääsee molemmista lohkoista.

Huomioithan myös, että F-liigan otteluissa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä.

Turvallisesti matsiin!

  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä) muihin.
  • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Huolehdithan muutenkin hyvästä käsihygieniasta.
  • Suosittelemme kasvomaskia. Jaamme sisäänkäynnin tuntumassa kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

THL suosittelee kasvomaskin käyttöä

Terveyden ja hyvinvoinnnin laitos suosittelee koronaepidemian kiihtymisvaiheessa kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Jos epidemiatilanteen huononeminen jatkuu eli jos siirrytään leviämisvaiheeseen, suojainten käyttöä laajennetaan edelleen. Tarkemmin voit lukea THL:n suosituksesta täältä.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hanki Google Play -palvelusta tai lataa App Storesta.