Lahjoita lapselle harrastus!

Lahjoita lapselle harrastus!

Korona on iskenyt vahvasti myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin. Liikkumattomuuden haasteisiin on tartuttava monin keinoin, sillä liikkumattomuuden vaikutukset eivät rajoitu ainoastaan fyysisiin asioihin. Turvallinen ja hauska harrastus voi parhaimmillaan tuoda lapselle ja nuorelle uusia kavereita sekä tiiviin yhteisön arjen haasteiden keskelle.

Nyt voit omalta osaltasi olla auttamassa harrastustoiminnan elpymistä ja voit hankkia omalle lapsellesi, lapsenlapsellesi, tuttavallesi tai muutoin lahjoittaa turvallisen ja hauskan harrastuksen vähävaraiselle lapselle salibandyn parissa kevätkaudelle 2022.

Lahjakortin avulla lapsi saa lahjaksi kevätkauden 2022 harjoitukset ja pelit TPS Salibandyn harrasteryhmässä. Tarkemmin TPS Salibandyn harrasteryhmiin voit tutustua täältä.

Valitse haluamanne lahjoitusmuoto

Vähävaraiselle lapselle lahjoittamasi harrastus lahjoitetaan eteenpäin Hope Yhdessä & Yhteisesti ry Turun kautta. Emme luovuta yhteystietojanne eteenpäin, vaan lahjoitus hoidetaan anonyymisti.

Mikäli lahjoitatte harrastuksen tutullenne, niin toimitamme teille vahvistuksen mukana tarkemmat ohjeet ja lahjakortin, jonka voitte lahjoittaa eteenpäin haluamallanne tavalla.

<< Siirry tästä lahjoitussivulle >>