Kumppaniesittely: Miska Piirainen, IN LKV

Kumppaniesittely: Miska Piirainen, IN LKV

TPS:n miesten F-liigajoukkue sai tälle kaudelle uuden merkittävän kumppanuuden kiinteistönvälityksen parista, kun IN LKV:n Miska Piirainen päätti lähteä näyttävästi mustavalkoisten matkaan.

Ensi askeleet kumppanuudelle julkaistiin jo heinäkuussa TPS:n uuden peliasun myötä eli kiinteistönvälittäjän nimi löytyy miesten F-liigajoukkueen rinnasta Goforen ja Pohjola Sairaalan kanssa.

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio on ollut yhteistyöstä varsin vakuuttunut.

– On aina ilo toimia energisten ja innovatiivisten ihmisten kanssa, jotka näkevät enemmän mahdollisuuksia ja ratkaisuja haasteiden sijasta. Miskan kanssa on ollut helppoa työstää yhteistyötä ja matka on vasta alussa, Autio kommentoi.

Urheilu yhdistää alalla kuin alalla ja näin kynnys TPS:n mukaan lähtemiseen oli matala.

– Urheilu ollu aina lähellä sydäntä ja oli todella hienoa päästä mukaan mahdollistamaan turkulaista huippu-urheilua. Olen vuosien varrella seurannut, miten TPS Salibandy kehittyy ja nyt rooli on vaihtunut katsojasta myös kumppaniksi, Piirainen toteaa.

Kumppanuuteen sisältyy olennaisena elementtinä myös mahdollisuus TPS Salibandyn juniorijoukkueiden tukemiseen. TPS-jäseniltä saaduista kauppaan johtaneista vinkeistä Miska antaa 500 euron tuen suoraan vinkin antaneen jäsenen joukkueelle.

Lisätiedot
Toni Autio
TPS Salibandy
0400 866 440

Miska Piirainen
IN LKV
050 2165