Jyväskylän reissusta tavoitteena kolme pistettä

Jyväskylän reissusta tavoitteena kolme pistettä

Huomenna palataan taas F-liigan pariin, kun TPS kohtaa vieraissa Happeen. Viimeksi joukkueet kohtasi aikaisemmin tällä viikolla Suomen Cupin puolivälierässä. Tästä otteluparista turkulaiset jatkoivat turnauksessa jatkoajan jälkeen.

Viidentenä sarjassa oleva Happee kohtaa kotonaan TPS:n lauantaina. Kuudentena sarjassa oleva TPS on edelleen hyvässä vireessä, kun joukkueen voittoputki on venynyt jo yhdentoista ottelun mittaiseksi ja myös matka Suomen Cupissa on jatkunut neljän parhaan joukkoon. Jyväskyläläisillä on alkanut kausi myös kivasti ja joukkue on raapinut ensimmäisestä kahdestatoista pelistään yhdeksän voittoa, mutta ainakin TPS:n pelaajista Marius Suominen uskoo joukkueen tuovan kolme pistettä vieraista Turkuun.

”Siistiä lähteä Jyväskylään tälleen playoff-henkisesti samaa vastustajaa vastaan heti uudestaan. Pitää pystyä olla pidempiä jaksoja pallolla hyökkäyspäässä ja väsyttää vastustajaa. Sitä kautta saadaan tylsytettyä heidän ase eli vastahyökkäykset. Tätä kautta kolme pistettä matkaa varmasti Turkuun ja voittoputki saa jatkoa” kertoo Suominen.