Huipputasainen puolivälieräsarja jatkuu tiistaina Kupittaalla

Huipputasainen puolivälieräsarja jatkuu tiistaina Kupittaalla

Miesten Salibandyliigan pudotuspelit ovat lähteneet käyntiin neljän ottelusarjan voimin ja mielenkiintoa on riittänyt jokaisen otteluparin ympärillä. Turkulaisittain katseet ovat tottakai kohdistettu sarjaan, jossa TPS ja Nokian KrP ovat mitelleet nyt kaksi kamppailua. Kumpikin on voittanut oman kotipelinsä ja toinen kiinnitys himoittuun välieräpaikkaan on tarjolla huomenna tiistaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun joukkueet kohtaavat kolmannen puolivälieräottelun merkeissä klo 18:30.

Sarjan avauksessa TPS tyrmäsi nokialaiset heti avauserässä, kun taas eilen Raholassa joukkueet etenivät läpi kamppailun tasatahdissa ja ratkaisua haettiinkin lopulta jatkoajalta, jossa Morics Krumins ratkaisi ottelun näätälauman hyväksi. Tiistain kamppailun suhteen TPS-valmennuksella oli hyvin selkeä kuva, miten ottelusarjan toinen voitto saadaan napattua turkulaisten leiriin. ”Me laitetaan eilen päällä ollut käsijarru alas ja uskalletaan heittäytyä vielä paremmin pelille kuten perjantaina tehtiin. Meillä on oma selkeä pelillinen identiteetti jonka takana me ylpeästi seistään ja me halutaan tuoda se entistä vahvemmin huomenna esille heti alkusekunneista lähtien. Toivotaan että kotiyleisöstä saadaan vielä itselle entistä hurjempi tuki taakse, niin se helpottaa ja auttaa meidän tekemistä entisestään”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kertoi maanantain palauttavan harjoituksen jälkeen.

Tiistain ottelu alkaa Kupittaan Palloiluhallilla klo 18:30, tervetuloa kannustamaan TPS voittoon!

Tiistain otteluinfo: TPS – Nokian KrP (PVE 3)

Ottelu käynnistyy siis klo 18:30 ja lipunmyynti Kupittaalla alkaa tuntia ennen kamppailun alkua. Sitä ennen voit ostaa lippusi ennakkoon ennakkolippu.comista.

Lippujen hinnat puolivälierissä:
Aikuiset 10,00 (S-etukortilla 8,00)
Erikoisryhmät 6,00
Lapset 6-14v 5,00

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

Muistathan, että Triviumin hiekkakenttäalueen pysäköinti ei ole käytössä otteluiden aikana. Päivitetty pysäköintikartta alla: