Finaalihurmos palaa lauantaina Kupittaalle – varmista paikkasi katsomoon ajoissa!

Finaalihurmos palaa lauantaina Kupittaalle – varmista paikkasi katsomoon ajoissa!

Miesten Salibandyliigan finaalit jatkuvat huomenna lauantaina Kupittaan Palloiluhallilla klo 15:00, kun TPS ja Classic iskevät yhteen finaalisarjan neljännessä kamppailussa. Ottelusarja on tällä hetkellä 2-1 lukemissa tamperelaisille, mutta eilen kolmannen finaalin voittanut TPS janoaa sarjan tasoitusta päästessä pelaamaan upean kotiyleisönsä eteen. Eilinen finaali tarjosi katsojille huikean shown, josta ei dramatiikkaa puuttunut. Joukkueet etenivät päätöserään 3-3 tasatilanteesta, jonka jälkeen niin Miko Kailiala kuin Eemeli Salinkin katselivat punaista korttia, joka takasi kummallekin ryhmälle paikat ratkaista kamppailu ylivoimalla. Tässä TPS onnistui Classicia paremmin ja Sami Saarisen voittomaalin turvin Kupittaan otteluun lähdetään todella kutkuttavista lähtöasetelmista.

Classic on osoittanut sitkeytensä kahdessa edellisessä ottelussa, vaikkakin joukkueen peliesitys on jättänyt hieman toivomisen varaa, kun kuuntelee päävalmentaja Samu Kuitusen kommentteja edellisistä kamppailuista. Tiistaina Turussa joukkue suojeli johtoasemaansa erittäin uhrautuvasti ja torstaina se osoitti vaarallisuutensa, kun se kuroi TPS:n 3-1 johtoaseman muutamassa minuutissa kiinni toisen erän loppupuolella. Maajoukkuehyökkääjä Salin sai maalihanansa auki finaaleiden osalta torstaina ja on varmaa, että TPS-puolustuksen täytyy olla varuillaan fyysisen hyökkääjän kanssa myös lauantain kamppailussa.

TPS on päässyt mukaan finaalien vaatimaan pelitempoon paremmin ja paremmin mitä pidemmälle ottelusarja on edennyt. Edellisottelun ratkaisijoiksi nousi Jaakko Hautamäen johtama kakkosviisikko, joka värkkäsi peräti kolme osumaa Lassi Torisevan selän taakse. Muutenkin koko joukkueen taisteluilme torstaina oli erinomainen ja ryhmä pelasi kauttaaltaan todella vahvan viimeisen erän hankalista lähtökohdista huolimatta. Miko Kailialan törmäys Torisevan kanssa on edennyt Salibandyliigan kurinpitäjälle, jonka jälkeen tiedetään paremmin nähdäänkö TPS:n tuplapaita kentällä lauantain kamppailussa.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalaisella on selkeä näkemys lauantaista ja siitä missä TPS:n tarvitsee erityisesti onnistua, jotta ottelusarjan tasoitus on mahdollista. ”Viimeisestä erästä eiliseltä me halutaan mukaan tuo taisteluilme ja yhtenäisyys, mitä joukkue esitti vaikeassa paikassa. Pallollisessa pelissä me pystytään vielä selkeästi parempaankin ja se antaa rutkasti uskoa lauantain osalta. Uskon ja tiedän, että meidän uskomaton kotiyleisö antaa meille taas lisää virtaa ja sitä kautta me ollaan valmiita uuteen haasteeseen”, Ruotsalainen kommentoi.

Lauantain ottelu alkaa siis Kupittaan Palloiluhallilla klo 15:00, tervetuloa katsomoon kokemaan unohtumaton finaalitunnelma!

 

Lauantain otteluinfo 20.4. klo 15:00 / TPS-Classic 4.finaali

Lipunmyynti Kupittaalla alkaa tuntia ennen kamppailun alkua. Sitä ennen voit ostaa lippusi ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi

Huomioithan, että finaaleissa hallissa on käytössä numeroidut paikat. Katsomokartta löytyy täältä!

Lippujen hinnat Finaaleissa:
Aikuiset 18,00€ (S-etukortilla 16,00€)
Erikoisryhmät 9,00€
Lapset 6-16v 6,00€

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, niin alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi, mutta pääsy ei oikeuta istumapaikkaan. Mikäli haluat varmistaa lapsellesi oman istumapaikan tai ylipäätään pääsyn mahdollisesti loppuunmyytyyn ottelutapahtumaan, niin suosittelemme ostamaan ennakkoon lastenlipun Lippupisteestä.

TPS-lisenssi ei oikeuta sisäänpääsyyn finaalisarjan otteluihin. TPS Salibandyn seuraliput tilataan joukkuekohtaisesti oman ohjeistuksen mukaisesti.

– Lipunmyynti ja sisäänkäynti halliin Lemminkäisenkadun puoleisista päätyovista.

– Anniskelualueet löytyy Lemmikäisenkadun ja Joukahaisenkadun puoleisista päädyistä.

Muistathan, että Triviumin hiekkakenttäalueen pysäköinti ei ole käytössä otteluiden aikana. Päivitetty pysäköintikartta alla: