Valikko Sulje

Ilmoittautuminen kevään harrasteryhmiin on nyt avoinna!

TPS Salibandyn harrastetoiminta palaa joulutauolta ensi viikosta alkaen syyskaudelta tutuin aikatauluin. Toiminta tähtää innostamaan ja motivoimaan lapsia sekä nuoria liikkumaan monipuolisesti omien taitotasojensa sekä kykyjensä mukaan. Pääpaino on henkilökohtaisten salibandytaitojen opettelemisessa, mutta mukaan mahtuu laajasti erilaisten motoristen taitojen opettelua myös ilman mailoja. Harrastetoimintamme arvoja ovat ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus ja terveelliset elämäntavat. Osa ryhmistä on jo täynnä, mutta muutamiin joukkueisiin sekä ryhmiin mahtuu vielä mukaan.

Nuorimmille lapsille (2014-2015 -syntyneet tytöt sekä pojat) tarjoamme virikkeellistä toimintaa lapsi-aikuinen salibandykerhoissa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan lapsi-aikuinen salibandykerhoihin TÄÄLTÄ.

2013-2009 -syntyneille pojille on tarjolla aluejoukkueet Turun eri kaupunginosissa sekä Kaarinassa. 2013-2011 -poikien joukkueiden harjoitusvastuun kantaa TPS Salibandyn harrastevastaava. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa ja osallistuvat Turun alueen Kortteliliigaan, jossa pelataan 1-2 turnausta kuukausittain (2-4 ottelua per turnaus) kevätkauden aikana. Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan aluejoukkueeseen TÄÄLTÄ.

Juniorikerho (2004-2008 -syntyneet pojat) on niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille järjestetään muutamia pelejä kauden aikana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan juniorikerhoon TÄÄLTÄ.

TPS Salibandyn harrastetoiminta käsittää kaksi tyttöjoukkuetta, G-tytöt (2012-2013 -syntyneet) ja F-tytöt (2011-2010 -syntyneet). Joukkueet harjoittelevat aluejoukkueiden tapaan 1-2 kertaa viikossa ja osallistuvat myös Turun alueen Kortteliliigaan. Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan tyttöjoukkueeseen TÄÄLTÄ.

 

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kaksi viikkoa veloituksetta!

 

Lisätiedot ja kyselyt:

Jussi Kauppi
Harrastevastaava
jussi.kauppi@tpssalibandy.fi
040 164 6606

 

Jaa artikkeli: