Indians piti pisteet Espoossa

Erittäin tarkka ja tasainen peli Indiansin ja TPS:n välillä kääntyi loppusuoralla espoolaisten hyväksi lukemin 6-2. TPS:n pistetilasto tämän kauden Salibandyliigassa on näin ollen vielä avaamatta.

Maalittoman avauserän jälkeen ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi Indians ja tiiviisti puolustanut kotijoukkue karkasi toisessa erässä kahden maalin johtoon. Joonas Koskinen toi TPS:n maalin päähän pian kolmannen erän alussa ja Nikolas Laaksonen iski turkulaiset tasoihin. Indians kuitenkin kuittasi valitettavan nopeasti ja kesti TPS-myllytyksen laadukkaan puolustamisensa turvin.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen näki Indiansin olleen aavistuksen edellä.

”Alkuun täytyy myöntää, että kaveri pelasi hyvää salibandyä ja ansaitsi voiton. Saatiin maalinpeli aikaiseksi, mutta Indians oli ottelun käännekohdissa parempi. Onneksi päästään heti lauantaina iskemään kotikentällä! Nuoret liigadebytantit Tuomas Ojala ja Oskari Fälden olivat meidän parhaimmistoa.”

Maalilla ensimmäisen liigapelinsä erinomaisesti pelannut Fälden oli luonnollisesti avauspelistä mielissään – tosin voitto olisi maistunut vielä makeammalta.

”Saatiin hyvä alku peliin ja oltiin heti pelin päällä, mutta pienet asiat käänsi pelin vastustajalle pelin lopussa. Ensimmäinen liigapeli maistui hyvältä vaikka joukkueen tappio harmittaakin”, totesi Fälden.

TPS pääsee metsästämään avauspisteitä heti lauantaina klo 18.30, kun EräViikingit saapuu Kupittaan kirkkaisiin valoihin.

Liput ennakkoon Tiketistä.

Muistathan, että perjantain TPS-Jaro -ottelulipulla pääset seuraamaan myös TPS-EräViikingit kamppailua. Lisätietoja täältä.