Poikapuolen pelaajahaku kaudelle 2018-19 käynnissä!

Poikapuolen pelaajahaku kaudelle 2018-19 käynnissä!

TPS Salibandy kuuluu tällä hetkellä poikapuolen osalta Suomen menestyneimpiin salibandyseuroihin Suomessa. Seuramme tarjoaa laadukasta ja turvallista toimintaa kaikissa poikaikäluokissa ja  yläkouluikäisistä eteenpäin teemme myös todella tiivistä yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Olemme myös yksi viime vuonna perustetun Maajoukkuetie-projektin avainseuroista, joka mahdollistaa D-ikäluokasta eteenpäin mahdollisuuden päästä mittaamaan omia taitojaan Suomen parhaimpien pelaajien kanssa useamman kerran kauden aikana.

Voit lukea lisää Maajoukkuetiestä täältä!

Suurimmalla osalla joukkueistamme kaudet ovat vielä kuluvan sesongin osalta kesken, mutta olemme silti aloittaneet uusien pelaajien kartoitusprosessin kauden 2018-2019 joukkueisiimme. Alla olevasta listauksesta näette joukkueidemme nykytilanteen sekä löydätte jokaisen ryhmän osalta yhteyshenkilön, johon voitte olla yhteydessä mikäli pelaaminen mustavalkoisissa kiinnostaa.

Jo seurassa pelaavien ei tarvitse ottaa yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin ensi kauden osalta, vaan jokainen joukkue kartoittaa osaltaan nykyisten pelaajien suunnitelmat ensi kautta koskien. Mikäli teille kuitenkin herää kysyttävää kyseistä asiaa koskien, voitte olla yhteydessä valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen. 

– > jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

 

Poikajoukkueet TPS Salibandyssa kaudella 2018 – 19:

A-nuoret (1998- ja myöh. syntyneet)

– SM-Sarjassa myös kaudella 2018-19

– TPS on kuulunut jo useamman vuoden ajan A-nuorten sarjoissa kestomenestyjien joukkoon. Edelliskausi päättyi historialliseen Suomen mestaruuteen ja kuluvalla kaudella joukkue on juuri aloittanut pudotuspelikamppailut hakien siis toista perättäistä Suomen mestaruutta. TPS A on loistava paikka motivoituneille nuorille, jotka tavoittelevat tulevaisuudessa paikkaa myös aikuisten korkeimmilta sarjatasoilta. Olemme myös tehneet tiivistä yhteistyötä viime vuosien ajan alueen 2-divisioonajoukkueiden kanssa, jonka avulla olemme pystyneet takaamaan kaikille ryhmän pelaajille kehitykseen tarvittavan määrän pelejä rinnakkaisedustusten avulla.

–      Julkaisemme ryhmän tryout- päivät kuluvan kauden päätyttyä, mutta alustavasti Tryoutit tullaan pitämään toukokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla.

Lisätietoja A-nuorten toiminnastamme saatte helpoiten A ja B-ikäluokista vastaavalta Jukka Ruotsalaiselta.

jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

 

B-nuoret (2001-02 syntyneet)

– tavoitteena SM-Sarja kaudella 2017-18
– Ensi kaudella 01- ja 02-ikäluokista koostuvien B-nuorten tavoite on ikäluokan SM-Sarjassa, jonka kovatasoiset kamppailut ja laadukas ympärivuotinen harjoittelu takaavat sen, että hyvin motivoituneella urheilijalla on loistava mahdollisuus kehittyä eteenpäin peliurallaan. Nykyinen joukkue jatkaa vielä pitkälle kevääseen, mutta kaikki ensi kaudella pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä A-B ikäisten valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen. Tryout-tapahtuma tullaan järjestämään toukokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla riippuen kuluvan kevään otteluohjelmasta.

 

B2-nuoret (2001-02 syntyneet)

Mikäli SM-sarjaan tähtäävä harjoittelu ei ole sinun kohdaltasi ajankohtaista ensi kaudella, on seuramme kasaamassa B-ikäluokkaan toista joukkuetta, joka pelaa alueellista sarjaa kaudella 2018-19. Sen lisäksi voimme tarjota sen rinnalle miesten otteluita 3-4 divisioonan joukkueiden mukana. Mikäli olet kiinnostut tällaisesta toiminnasta, voit ottaa yhteyttä A-B nuorten valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen.

 

C1-nuoret (2003-syntyneet)

– tavoitteena SM-Sarja kaudella 2018-19

03-syntyneiden kuluneen kauden ottelut ovat pelattu ja joukkue on nyt viettämässä ylimenokautta harjoitellen hieman kevyemmin. Kauden 2018-19 joukkue aloittaa uuteen kauteen valmistautumisensa viikolla 15 alkaen. Mikäli pelaaminen tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa kiinnostaa, voit olla yhteydessä ensi kauden valmentajaan Michael Fageriin.
Michael Fager 044 596 8514 / michael.fager@tpssalibandy.fi

 

 

C1- TPS FT (2003-syntyneet)

03-syntyneiden toinen tavoitteellinen kilpajoukkue, jonka toiminta alkaa toukokuussa. Joukkue tulee ilmoittautumaan ikäluokan pääsarja-karsintoihin. Toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä ensi kauden joukkueenjohtajaan Joni Lehtoseen.

Joni Lehtonen 0400 327 936

 

C2 – nuoret (2004-syntyneet)

– tavoitteena SM-Sarja kaudella 2017-18.
Tällä kaudella D1-poikien eliittisarjassa pelaava TPS Lokomotiv nousee ensi vuonna C-ikäluokkaan, jossa sen tavoitteena on tarjota pelejä niin C2-SM Sarjassa sekä tarvittaessa myös vanhempien ikäluokkien joukkueissa sekä oman ikäluokkansa aluesarjassa, mikäli näemme, että näistä tapahtumista on pelaajan kehitykselle selkeää hyötyä. Nykyisen joukkueen kausi on vielä kesken, mutta mikäli olet kiinnostunut ensi kauden toiminnastamme, voit olla yhteydessä ensi kauden valmentajaan Harri Hakalaan.

 

Harri Hakala 040 1381539 / harri.hakala@salibandy.fi

 

 

D1- nuoret (2005-syntyneet)

– tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2017-18
Joukkue harjoittelee neljästi viikossa loistavissa olosuhteissa ja se tekee saumatonta yhteistyötä ympäröivien ikäluokkien kanssa. Lisäksi keväällä jatkuva Maajoukkuetie-projekti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä pelaajana osana Salibandyliiton pelaajapolkua. Nykyisen joukkueen ottelut jatkuvat aina huhtikuun loppuun saakka, mutta voit olla yhteydessä koskien ensi kautta joukkueen valmennuksesta vastaavaan Juho Tervalaan.
Juho Tervala 0400 607 945 / juho.tervala@gmail.com

 

 

D2-nuoret (2006-syntyneet)

– tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2017-18

06-ikäluokka on ollut erittäin motivoitunut ja menestyksekäs useamman kauden ajan ja ryhmässä on erinomainen henki ja mahdollisuus kehittyä pelaajana myös tulevilla kausilla. Ryhmä siirtyy myös keväällä Maajoukkuetielle, jossa pelaajat pääsevät kehittämään itseään Eerikkilän huippuolosuhteissa kolme kertaa vuodessa järjestettävissä tapahtumissa. Joukkueen kuluvan kauden matsit jatkuvat pitkälle kevääseen, mutta mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit olla yhteydessä joukkueenjohtaja Jarmo Jauriaan.

 

Jarmo Jauria 044 731 3590 / jjauria@gmail.com

 

 

E1- nuoret (2007-syntyneet)

07-ikäluokka on ollut seurassamme vasta vuoden kasassa, mutta jo siinä aikana olemme huomanneet, että kyseessä on todella lahjakas ryhmä, jossa harrastaminen on kivaa ja tavoitteellista. Ryhmä kuuluu myös ensi kaudella ns. taitokouluikäluokkiin, joka mahdollistaa kaikille pelaajille veloituksettoman ohjatun taitotreenin kerran viikossa kauden aikana. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla suoraan yhteydessä joukkueen valmentajaan Mika Ristimäkeen.

Mika Ristimäki 050 307 9319 / mristimaki@gmail.com

 

E2- nuoret (2008-syntyneet)

08- ikäluokka treenaa innokkaasti kolme kertaa viikossa ja joukkueessa on ollut loistava tekemisen meininki päällä aina perustamisestaan saakka. Kuten myös 07- joukkue, myös 08-pojat kuuluvat taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama extratreeni. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla suoraan yhteydessä joukkueenjohtaja Pasi Huhtalaan.
Pasi Huhtala 044 330 7377 / pasi@talvihuhta.com

F1- nuoret (2009 -syntyneet)

09-ikäluokka aloitti yhteisharjoittelun seurassamme syksyllä 2017 ja se koostuu erittäin innokkaista ja motivoituneista pojista. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama extratreeni. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla yhteydessä C-F ikäluokkien valmennuspäällikkö Michael Fageriin.

Michael Fager / michael.fager@tpssalibandy.fi

 

F2- nuoret (2010-syntyneet)

10-ikäluokka on keväällä aikana perustettava uusi kilpajoukkue 2010-syntyneille pojille. Järjestämme toukokuun aikana tutustumisharjoituksia Leaf Areenalla. Joukkue tulee harjoittelemaan kolme kertaa viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on viikoittain tarjolla seuran tarjoama extratreeni. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla yhteydessä C-F ikäluokkien valmennuspäällikkö Michael Fageriin.

Michael Fager / michael.fager@tpssalibandy.fi