TPS on yksi Maajoukkuetien avainseuroista - Harri Hakalasta uusi juniorivalmennuspäällikkö

Share |
21.03.2017

Suomen Salibandyliitto julkaisi viime viikolla omat valintansa uuden Maajoukkuetie-pelaajapolun avainseuroiksi. TPS Salibandy oli jo mukana kaksi vuotta sitten alkaneessa FBA-pilottiprojektissa ja onnistuneet kokemukset siellä sekä viime vuosien vahva juniorityö takaavat sen, että mustavalkoiset ovat entistä vahvemmin mukana suomalaisen huippusalibandyn kehittämisessä.

TPS on yksi kuudesta suomalaisesta salibandyseuroista, jolla on edustus kaikissa tulevan Maajoukkuetien poikapuolen ikäluokissa. Tämä takaa loistavat mahdollisuudet kehittää seuran urheilutoimintaa entisestään sekä taata jokaiselle yksilölle vieläkin laadukkaampaa ja yksillölistä valmennusta tulevien kausien aikana. Viime aikoina hyvää tahtia kasvanut tyttöpuoli ei lähtenyt vielä nyt mukaan Maajoukkuetie-hakuun, vaan tähtäin siellä on seuraavassa hakukierroksessa.

FBA_maajoukkuetie.png

Valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen oli erittäin tyytyväinen hakutulosten selvittyä. "Tämä valinta osoittaa meille sen, että seurassa tehdään jatkuvasti laadukasta työtä suomalaisen kilpaurheilun eteen. Meidän valmentajat ovat olleet erittäin motivoituneita FBA-toiminnan suhteen ja pääsy yhdeksi Maajoukkuetien avainseuroista antaa taatusti lisää motivaatiota koko seuraan, jotta toimintamme kehittyy entisestään. Erityisen iloinen olen siitä, että pystymme tarjoamaan seuramme junioreille yhdessä Salibandyliiton kanssa parasta mahdollista yksilölähtöistä valmennusta aina nuorimmista ikäluokista saakka".

Salibandyliiton uutinen Maajoukkuetie-valinnoista

Mitä Maajoukkuetie oikein pitää sisällään?

Harri Hakalasta uusi juniorivalmennuspäällikkö

TPS julkaisi aikaisemmin tässä kuussa uudet päävalmentajansa edustusjoukkueisiin ja nyt seura haluaa vahvistaa omaa junioritoimintaansa entisestään. TPS on palkannut kuluneella kaudella D-ikäluokkavalmentajana toimineen Harri Hakalan uudeksi juniorivalmennuspäällikökseen. Tämän myötä Hakalan uudeksi vastuualueeksi seurassamme tulee D-F ikäluokkien kilpatoiminta, jossa häntä tukee seuran valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen, jonka päivittäinen vastuualue on entistä enemmän A-C-nuorissa sekä edustusjoukkueissa. Hakalan toimi on osa-aikainen.

harrihakala.jpg

Harri Hakala on uusi Palloseuran juniorivalmennuspäällikkö

Harrin palkkaaminen oli erittäin luonteva jatkumo hienosti menneelle avauskaudelle mustavalkoisissa. "Harri on osoittanyt lyhyessä ajassa omalla osaamisellaan ja työmoraalilla, että hän on paras mahdollinen henkilö tähän tehtävään. Harrin palkkaamisen avulla pystymme takaamaan entistä parempaa tukea niin D-F ikäluokkien valmennukselle kuin myös yksittäisille pelaajille sekä heidän taustajoukoilleen. Ensi kauden rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja Harrin avulla pystymme takaamaan, että TPS:n junioritoiminta on kauttaaltaan taas entistä laadukkaampaa", valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen kiittelee.

Löydät Harrin yhteystiedot täältä!

15.10.2017Naisille luu käteen - Pro jatkoon Suomen Cupissa
15.10.2017Voittoputki tylysti poikki Seinäjoella
14.10.2017Suomen Cup käyntiin naisten osalta
13.10.2017Välimäki, Kortetmäki ja Vesterinen mukaan U16-maajoukkueeseen
12.10.2017TPS:lle toinen perättäinen voitto
11.10.2017TPS:lla edessä kiireinen loppuviikko
07.10.2017TPS:n tie nousi pystyyn Champions Cupissa
06.10.2017Naiset välierään Champions Cupissa!
01.10.2017Voittotili auki OLS:n kustannuksella
30.09.2017Naisille kotivoitto ja pistetili auki

Siirry arkistoon »