Kailiala, Hautaniemi ja Stenfors mukana Suomen MM-ryhmässä!

Share |
06.11.2018

praha_mm.jpg

Suomen tuleva kisajoukkue tulee tässä!

Tänään tehtiin jälleen uutta seurahistoriaa, kun joulukuussa alkaviin miesten MM-kisoihin valittiin peräti kolme TPS-pelaajaa. Kutsun Prahan koneeseen saivat hyökkääjät Miko Kailiala ja Mikko Hautaniemi sekä puolustaja Lauri Stenfors. Kailiala ja Stenfors olivat voittamassa jo kaksi vuotta sitten Suomelle mm-kultaa Latviassa, mutta Hautaniemelle tulevat kisat ovat uran ensimmäiset.

Suomen päävalmentaja Petteri Nykky kommentoi salibandyliiton tiedotteessa valintoja seuraavasti. "Takana on 22 kuukauden työhönottohaastattelu, jonka perusteella otetaan kuukaudeksi töihin. Meillä on hyvä joukkue, ja nyt tiedetään, missä mennään. Rakenne joukkueelle on mietitty sitä ajatellen, että pelaajia joudutaan kierrättämään ja varmasti kierrätetään. Seuraavaksi sitten keskitytään siihen, miten tällä joukkueella operoidaan parhaalla mahdollisella tavalla", päävalmentaja kertoo.

Samassa tiedotteessa Nykky puhuu myös Hautaniemen noususta kisakoneeseen. "Hautaniemi oli jo kymmenen vuotta sitten kova ja pelasi sen jälkeen monta kautta puoliammattilaisena Sveitsissä. Hän on miehistynyt ja saanut myös arvomaailman kohdalleen niin, että urheilu kiinnostaa. Hän antoi marraskuun EFT:ssä hyvät näytöt ja iski itsensä sitä kautta joukkueeseen", Nykky avaa TPS-hyökkääjän valintaa.

Koko TPS-perhe onnittelee herroja valinnasta joukkueeseen ja toivottaa pojille rutkasti onnea tuleviin kisoihin. Sitä ennen kyseiset pelimiehet ovat mahdollista nähdä Kupittaan Palloiluhallilla jo tulevana perjantaina kun TPS kohtaa liigan huippukamppailussa Esport Oilersin.

oilersmainos.jpg

18.11.2018Miehet Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon!
18.11.2018Miesten Suomen Cup jatkuu tänään Espoossa - vastassa hurja määrä liigakokemusta
17.11.2018Kolmannen erän hurmos ei kantanut loppuun saakka - Classic kaatoi miehet Kupittaalla
15.11.2018Lauantain Turku vs Tampere syyskauden huipennuksena - TPS iskee Classicin kimppuun kolmessa ottelussa
14.11.2018Happee kaatui Hirviteatterissa hurjan trillerin jälkeen
14.11.2018TPS Salibandy hakee toiminnanjohtajaa - katso tästä lisää!
13.11.2018Tepsistä kolme pelaajaa mukana seuraavassa U23-maajoukkueessa
13.11.2018Miesten kausi jatkuu keskiviikkona Hirviteatterissa
09.11.2018Heikko päätöserä koitui miesten kohtaloksi - Oilers nappasi pisteet mukaansa
07.11.2018Kupittaan perjantai-ilta tarjoaa todellista salibandyherkkua - Oilers Palloseuran vieraaksi liigan huippukamppailuun

Siirry arkistoon »