Miesten treenipelit käyntiin tänään Espoossa

Share |
02.08.2018

Jukka-Ruotsalainen.jpg
Päävalmentaja johdattaa joukkonsa kauden ensimmäiseen treenimatsiin.

Miesten edustusjoukkue aloittaa treenipelikautensa tänään Esport Areenalla, kun TPS kohtaa Oilersin klo 19 alkavassa kamppailussa. Mustavalkoiset palasivat omatoimijaksolta takaisin treenikentälle edellisviikolla ja nyt joukkueella on alla fysiikkatestien lisäksi viisi lajiharjoitusta ennen kauden avausottelua. 

"Omatoimijakso meni joukkueelta erittäin positiivisissa merkeissä ja testitulokset näyttivät siltä kuin ne pitääkin tällä ryhmällä näyttää. Olemme saaneet myös kaikki uudet pelaajat jo paikkakunnalle ja vain viime kevään leikkauksistaan kuntoutuvat Jaakko Hautamäki ja Niklas Niiranen eivät ole olleet vielä aivan täydellä ohjelmalla mukana, mutta heidänkin kuntoutuminen näyttää menevät aivan suunnitelmien mukaisesti", päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi.

Kauden avausottelun suhteen päävalmentajalla on selkeät tavoitteet. "Maanantaina käytiin ensimmäinen pidempi taktiikkapalaveri ja sieltä lähdetään viemään kentälle meidän peruspelaamista ja pyritään pitämään fokus hyvin selkeissä ja yksinkertaisissa asioissa. Oma mielenhallinta on avainasemassa jotta saadaan keskittyminen pysymään kunnossa ja saadaan todella laadukkaasta treenivastustajasta kaikki mahdollinen irti", Ruotsalainen päättää. 

Oilers on ehtinyt pelaamaan kesän aikana jo yhden harjoitusottelun, kun se kaatoi viikko sitten torstaina Kirkkonummen Rangersin 10-5 lukemin. Joukkue vahvistui kesän aikana merkittävästi kun muun muassa nuorten maailmanmestarit Justus Kainulainen, Heikki Iiskola sekä Antti Suomela siirtyivät espoolaisten riveihin kesän aikana.

Torstain ottelu alkaa klo 19:00 ja illan TPS-kokoonpano ilmestyy Some-kanaville iltapäivän aikana. Ottelusta myös liveseurantaa Twitter-kanavallamme.

TPS tänään:

vs.OILERS.jpg

16.08.2018Harjoitusotteluiden ensimmäinen voitto - Indians kaatui kotikentällä
16.08.2018TPS seuraavalla kokoonpanolla Indiansin kimppuun - TPS-Indians Kupittaalla klo 18:30 alkaen
15.08.2018Tepsiltä kolme pelaajaa seuraavalle U19-maajoukkueleirille
15.08.2018Miehillä edessä kiireinen viikko - Kupittaalla pelataan niin torstaina kuin perjantainakin
13.08.2018Miehet loppuviikosta kahteen otteeseen Kupittaalla - haastattelussa Sveitsistä Turkuun muuttanut Niklas Niiranen
11.08.2018Miehet ja Classic tasuriin Tampereella
10.08.2018Miehet lauantaina Tampereelle Classicin vieraaksi (kokoonpano lisätty)
08.08.2018Juha Kiviniemi jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät
06.08.2018Kesähaastatteluiden kolmas osa ulkona - vieraana Mikko Hautaniemi
02.08.2018Miehet avasivat treenimatsit runsasmaalisella tasurilla

Siirry arkistoon »