Miesten treenipelit käyntiin tänään Espoossa

Share |
02.08.2018

Jukka-Ruotsalainen.jpg
Päävalmentaja johdattaa joukkonsa kauden ensimmäiseen treenimatsiin.

Miesten edustusjoukkue aloittaa treenipelikautensa tänään Esport Areenalla, kun TPS kohtaa Oilersin klo 19 alkavassa kamppailussa. Mustavalkoiset palasivat omatoimijaksolta takaisin treenikentälle edellisviikolla ja nyt joukkueella on alla fysiikkatestien lisäksi viisi lajiharjoitusta ennen kauden avausottelua. 

"Omatoimijakso meni joukkueelta erittäin positiivisissa merkeissä ja testitulokset näyttivät siltä kuin ne pitääkin tällä ryhmällä näyttää. Olemme saaneet myös kaikki uudet pelaajat jo paikkakunnalle ja vain viime kevään leikkauksistaan kuntoutuvat Jaakko Hautamäki ja Niklas Niiranen eivät ole olleet vielä aivan täydellä ohjelmalla mukana, mutta heidänkin kuntoutuminen näyttää menevät aivan suunnitelmien mukaisesti", päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi.

Kauden avausottelun suhteen päävalmentajalla on selkeät tavoitteet. "Maanantaina käytiin ensimmäinen pidempi taktiikkapalaveri ja sieltä lähdetään viemään kentälle meidän peruspelaamista ja pyritään pitämään fokus hyvin selkeissä ja yksinkertaisissa asioissa. Oma mielenhallinta on avainasemassa jotta saadaan keskittyminen pysymään kunnossa ja saadaan todella laadukkaasta treenivastustajasta kaikki mahdollinen irti", Ruotsalainen päättää. 

Oilers on ehtinyt pelaamaan kesän aikana jo yhden harjoitusottelun, kun se kaatoi viikko sitten torstaina Kirkkonummen Rangersin 10-5 lukemin. Joukkue vahvistui kesän aikana merkittävästi kun muun muassa nuorten maailmanmestarit Justus Kainulainen, Heikki Iiskola sekä Antti Suomela siirtyivät espoolaisten riveihin kesän aikana.

Torstain ottelu alkaa klo 19:00 ja illan TPS-kokoonpano ilmestyy Some-kanaville iltapäivän aikana. Ottelusta myös liveseurantaa Twitter-kanavallamme.

TPS tänään:

vs.OILERS.jpg

17.10.2018Jenna Saario ja Sofia Leino mukaan tuoreimpaan naisten maajoukkueeseen
16.10.2018Miesten loukkaantumistilanteeseen päivitystä - Juvosen ja Koskisen kausi ohitse
15.10.2018Miesten päävalmentaja Jukka Ruotsalainen vieraili Auran Aaltojen lähetyksessä
12.10.2018Koovee jälleen kova kotonaan - tepsittäret taipuivat loppuhetkillä
12.10.2018Naisilla vierasreissu Tampereelle
10.10.2018Miehiltä upea nousu loppuhetkillä - Indians kaatui jatkoajalla
10.10.2018Miesten keskiviikon kokoonpano selvillä - näillä miehillä Indiansin kaatoon
08.10.2018Keskiviikon ottelussa tehdään hyvää - TPS mukana Roosa nauha-kampanjassa!
08.10.2018Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona - vastassa Westend Indians
06.10.2018Miehille tärkeät kolme pistettä Oulusta

Siirry arkistoon »