Naisille tuplapeleistä vauhtia Play-Offeihin

Share |
09.03.2018

Naisilla on edessään kiireinen viikonloppu, kun ensin lauantaina kohdataan kotona EräViikingit ja heti sunnuntaina NST Lappeenrannassa. Tuplapeliviikonloppu on ensimmäinen laatuaan tämän kauden runkosarjassa, sillä runkosarjan ottelumäärän supistuessa täksi kaudeksi vain 18:sta otteluun on pelitahti ollut ajoittain hyvinkin verkkainen. Tuleva koitos onkin hyvä simulaatio pudotuspelien tuomasta tahdista, sillä paras viidestä- ottelusarjan mahdollisesti venyessä viidenteen otteluun tarkoittaa se viittä ottelua kahdeksassa päivässä. ”Hyvä kunnon ja asenteen mittari tähän kohtaan kautta, sillä kevättä kohden pelitahti kiristyy. Heti seuraavana päivänä täytyy olla taas täydessä iskussa”, kommentoi kapteeni Jenna Saario.

25584332817_ebc300bb80_z.jpg

Saario ennakoi tiukkaa viikonloppua. (Kuva: Anssi Koskinen)

Playoff-ottelut siintävät siis muutaman viikon päässä, ja sinne haetaankin kiivaasti asetelmia. Kotietu ei enää tepsittärille ole mahdollinen, joten lopullinen sijoitus runkosarjassa lukittuu sijoille 5-7. Tällä hetkellä TPS on sarjassa kuudentena. Tuleva pudotuspelivastus määräytyy tällöin joukosta SB Pro, PSS, KooVee ja EräViikingit. Runkosarjaa on muilla joukkueilla pelaamatta kaksi kierrosta, TPS:lla ja NST:lla kolme, ja piste-erojen ollessa pieniä lopulliset sijoitukset ratkeavat vasta viimeisellä kierroksella 17.3.

Lauantain vastustaja EräViikingit on parantanut otteitaan kauden edetessä ja joukkue otti ison voiton SB Pro:sta muutama viikko sitten. Edellinen keskinäinen ottelu Mosahallissa marraskuussa päättyi vasta rangaistuslaukausten jälkeen helsinkiläisille 4-3, joten tiukkaa on varmasti luvassa nytkin. EräViikinkien kokoonpanossa on kosolti nuoria pelaajia, jotka ovat kantaneet vastuuta kiitettävästi. Pistepörssiä joukkueessa johtavatkin Danielat Markelin sekä Westerlund, kumpikin vuosimallia 1998.

Sunnuntainen reissu Lappeenrantaan tarjoaa taasen erilaisen vastuksen. NST on pelannut läpi kauden pisteiden valossa alavireisesti, mutta myös he ottivat hiljattain yllätysvoiton, kun joukkue kairasi pisteet SSRA:lta Oulusta. TPS:n ja NST:n ensimmäinen keskinäinen ottelu pelattiin Turussa vasta viime kuussa, jolloin loppulukemiksi jäi 8-2 kotijoukkueen hyväksi. NST:n kotiyleisö on tunnetusti ollut runsaslukuinen ja äänekäs, joten tämä varmasti antaa sopivan maistiaisen pudotuspelien tunnelmasta, ja kuudes kenttäpelaaja onkin iso etu kotikentällä. ”NST:n yleisö kannattaa varmasti äänekkäästi omiaan. Tykkään itse pelata äänekkään yleisön edessä, kannattavat katsojat sitten meitä tai vastustajia. Se sytyttää vielä enemmän. Toivottavasti muutama TPS-kannattajakin saapuu paikalle”, toivoo Saario.

 

Lauantain ottelu alkaa Leaf Areenalla klo 15.00, tervetuloa katsomoon!

Sunnuntain ottelu vihelletään käyntiin Lappeenrannan Urheilutalolla klo 17.00, ja seurata voit tulospalvelusta tai  Elisa Viihteestä.

21.09.2018Naisten liiga käyntiin kotiottelulla - tepsittäret askiin huomenna
19.09.2018Loistava kotiyleisö joutui pettymään - Koovee vei pisteet jatkoajalla
17.09.2018Kotiavaus vuorossa keskiviikkona - katso tästä Koovee-ottelun ennakkopaketti!
16.09.2018Miehet avasivat kautensa vierasvoitolla - LASB kaatui Suurhallissa selkein lukemin
16.09.2018Miehet kauden avaukseen seuraavalla kokoonpanolla
15.09.2018Miesten liigakausi käyntiin sunnuntaina Lahdessa
14.09.2018Naisten Salibandyliiga starttaa TPS:n osalta 22.9. - mustavalkoiset valmiina uuteen kauteen
13.09.2018Runkosarjan aloitus enää muutaman päivän päässä - katso tästä harjoitusotteluiden viisi hienointa TPS-osumaa!
13.09.2018TPS Salibandy ry:n vuosikokous 28.9.2018 klo 18:00 alkaen
10.09.2018Jussi Töyrylä rinnakkaisedustuksella Rauman SalBan riveihin

Siirry arkistoon »