Valikko Sulje

Ottelutapahtumakäytännöt F-liigan kotiotteluissa

Lyhyt info ottelutapahtumiin 

PAIKKA: Miesten ja naisten kotiottelut pelataan Kupittaan Palloiluhallissa (Lemminkäisenkatu 32 a, 20520).
OVET: Ovet kotiotteluihin avataan 45 minuuttia ennen ottelun alkua.
LIPUT: Myynnissä ainoastaan ennakkoon Tiketin myyntikanavien kautta tai osoitteesta www.tiketti.fi/tpssalibandy 
HUOM. Otteluissa käytössä Avin linjauksen mukaisesti koronapassi yli 16-vuotiailla ja Turun kaupunki vaatii tiloissaan maskia yli 15 vuotta täyttäneiltä. THL suosittelee maskia kaikille yli 12-vuotiaille.

Koronapassi

TPS-otteluissa vaaditaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus yli 16-vuotiailta Lounais-Suomen Avin päätöksen mukaisesti. Tällä toimenpiteellä pyritään mahdollistamaan turvallinen ja vastuullinen ottelutapahtuma TPS:n kotiotteluissa jatkossakin. Koronapassi tarkistetaan Kupittaan Palloiluhallin kaikilla sisäänkäynneillä. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdimme tekemään tarvittavat tarkastukset ennen halliin pääsyä.

Koronapassi (EU:n koronatodistus)

Koronapassi koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

  • koronarokotustodistus (vähintään 2 rokoteannosta) TAI
  • testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos max. 72 h aiemmin) TAI
  • todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus. Koronapassin voit näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperille. Pelkkä QR-koodin näyttäminen ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Passia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Tulethan otteluun hieman totuttua aikaisemmin, jotta ehdimme tekemään tarvittavat tarkastukset ennen ottelua.

Muut käytännönohjeet matsitapahtumaan

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n kotiotteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli hallilla ei ole valitettavasti enää lipunmyyntiä. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä.

<< Osta ennakkolippusi tästä >>

Lipun voit hankkia myös Tiketin puhelinpalvelun kautta 0600-1-1616 (ma–pe 9–19, la-su 11–19, 1,78 € / min. + pvm) tai Turussa asioimalla esimerkiksi 8 Raita (Yliopistonkatu 9 a, ma 12:00 – 18:00, ti – pe 11:00 – 19:00, la 11:00 – 17:00) tai Stockmann Turku (Yliopistonkatu 22, 3 krs., ma – pe 10:00-20:00, la 10:00-19:00, su 12:00-18:00).

Kulku ja katsomolohkot

Miesten otteluissa Kupittaan Palloiluhalli on jaettu kahteen lohkoon – OIKEA LOHKO eli 1B (vaihtoaitioiden puoli) ja VASEN LOHKO eli 2B (vaihtoaitioita vastapäätä). Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu pääsisäänkäynniltä. Molemmissa lohkoissa on omat WC-tilat ja kioskipalvelut, liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Huom. koronapassin myötä osasta rajoitteista voidaan luopua ottelukohtaisesti.

Naisten otteluissa Kupittaan Palloiluhallissa on käytössä pääsääntöisesti VASEN LOHKO eli 2B (vaihtoaitioita vastapäätä). Kulku katsomolohkoon tapahtuu pääsisäänkäynniltä.

Ottelussa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä eli TPS hyökkää kaksi kertaa Joukahaisenkadun puolesta päätyä kohti.

Aitio- ja VIP-sisäänkäynti on Kupittaan Palloiluhallin Joukahaisenkadun puoleisella sivulla, hallin ns. oikeassa kulmassa. Aitiosisäänkäynti avataan 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

Kupittaan palloiluhallin lähistöltä löytyy rutkasti pysäköintipaikkoja niin Lemminkäisenkadun kuin Joukahaisenkadun varrelta, mutta tämän lisäksi arkisin klo 16.00 jälkeen tai viikonloppuisin käytettävissä on ilman erillistä maksua mm. Triviumin rakennuksen takana oleva pysäköintitalo.

Fölin busseilla pääsee kulkemaan melko vaivattomasti Kupittaan Palloiluhallille. Katso Fölin sivuilta itsellesi paras reittiehdotus. Kupittaan Rautatieasema sijaitsee kävelymatkan päässä Kupittaan Palloiluhallilta.

Turvallisesti matsiin!

  • Vältäthän lähikontakteja muiden kuin oman seurueesi jäsenten välillä
  • Turun kaupunki edellyttää kasvomaskeja yli 15 vuotta täyttäneiltä
  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (2 metriä) muihin.
  • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Huolehdithan muutenkin hyvästä käsihygieniasta.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hanki Google Play -palvelusta tai lataa App Storesta.

Jaa artikkeli: