Tepsittäret haki täydet pisteet Jyväskylän tuplaviikonlopusta

Share |
19.02.2017

Tepsittärillä on takanaan loistava tupla-vierasviikonloppu, josta ansaitut täydet pisteet Turkuun ja paljon itseluottamusta takataskuun. Vajaamiehisenä viikonloppuun lähtenyt joukkue pelasi rennoin ottein ja iloisella mielellä, joka näkyi viikonlopun tulostaululla selvästi. 

Lauantaina TPS naisten liigajoukkue kohtasi Happeen, jonka kanssa pisteet edellisestä kotiottelusta olivat varsin tiukilla ja ratkesivat tepsittärille vasta jatkoajalla. Tällä kertaa numerot olivat kuitenkin selvät ja pisteet lähtivät Turkuun lukemin 7-2.

TPS:n ykköskentällinen oli pelkkää rautaa kun se huikean ottelun pelanneen Laura Rantasen (3+2) johdolla tehtaili maaleja rennolla otteella. 

Suoraan abi-risteilyltä (kirjaimellisesti) toiseen erään kiirehtinyt Jenna Saario viimeisteli 2+1, Iina Siirilä 1+1 ja Milla Nordlund tarjoili kahdesti. Myös Sofia Leino onnistui maalinteossa kertaalleen. 

O2 sai vastaan rennot tepsittäret

Sunnuntain ottelussa O2:n naisia vastaan hyvällä pelipäällä ollut naisten joukkue jatkoi juuri siitä, mihin oli Happeen kanssa jäänyt. Pisteet tästäkin ottelusta selvällä pelillä Turkuun lukemin 8-2. 

Tutut nimet Saario (3+1) ja Rantanen (2+0) johtivat jälleen showta mielensä mukaan. Joukkueen keskuudessa arvioidaankin, että Jenna Saarion lanne liikkui viikonlopun peleissä niin rennosti, että koko joukkueen tulisi harkita laiva-reissua ennen seuraavia otteluita.

Ottelussa oli monta onnistujaa, sillä Jasmin Saario viimeisteli 1+1 ja muutaman kovan taklauksen väläyttänyt pikku-jättiläinen Sini Vasankari sekä Pohjoisen pendolino Viola Kuusisto viimeistelivät molemmat yhden naiseen. Milla Nordlund (0+3) ja Iina Siirilä (0+2) olivat myös molemmat kovalla pelipäällä. 

Vajaamiehityksellä viikonlopun reissuun lähtenyt TPS joukkue pelasi molemmat ottelut tavallisesta poiketen vain kahdella kentällisellä, sillä wanhojen tanssit ja penkkarijuhlinta söivät joukkueen miehistöstä kentällisen verran. Sehän ei menoa hidastanut. 

“Lähtökohdat viikonloppuun eivät olleet ihan parhaat mahdolliset junnuosaston seilatessa Itämerellä. Meille täydet pisteet viikonlopusta oli ihan ehdottomat kotiedun kannalta ja niitä lähdettiin metsästämään kovalla asenteella,” kommentoi joukkueen kapteeni Peppi Poikkeus.

“Oli hieno huomata miten jokainen antoi vielä tavallistakin isomman panoksen näiden pisteiden eteen ja se näkyi kyllä kahtena tosi ehjänä ja hienona pelinä. Saadaan olla ylpeitä itsestämme.”  

Seuraavan kerran Tepsittäret astelevat kaukaloon jo torstaina kotonaan Leaf Areenalla, jolloin vastassa Steelers. Tervetuloa katsomoon!

20.10.2017Naiset Sipooseen mittaamaan sarjanousijan kunnon
15.10.2017Naisille luu käteen - Pro jatkoon Suomen Cupissa
14.10.2017Suomen Cup käyntiin naisten osalta
07.10.2017TPS:n tie nousi pystyyn Champions Cupissa
06.10.2017Naiset välierään Champions Cupissa!
30.09.2017Naisille kotivoitto ja pistetili auki
25.09.2017Ei tuliaisia Tampereelta - naisille vierastappio
17.09.2017Tepsittärien kiri ei riittänyt - PSS haki kauden avauspisteet Porvoosee
16.09.2017Naisten liigakausi alkaa
27.08.2017Naisten maajoukkue starttaa MM-kisakautensa mukana Vuorela ja Saario

Siirry arkistoon »