TPS:n naiset haki viikonlopusta täydet kuusi pistettä

TPS:n naiset haki viikonlopusta täydet kuusi pistettä

Sunnuntaina Helsinkiin matkannut TPS kohtasi EräViikingit lohkon kärkikamppailussa. Aikaisemmin lauantaina Loiston kaatanut TPS haki täydet kolme pistettä vierailultaan Mosahallilla.

Aikaisemmin tällä viikolla vielä Lohko A:n kärjessä oleva ErVi joutui taipumaan TPS:n käsittelyssä sunnuntaina. Ensimmäisessä erässä TPS löi alkutahdit otteluun. Kun vain noin puolitoista minuuttia oli pelattu niin turkulaiset meni jo 0-2 johtoasemaan Sofia Leinon osumalla. Leino oli ottelussa hyvällä pelipäällä ja osui ensimmäisessä erässä vielä toistamiseen seitsemän minuuttia sen jälkeen, kun oli syöttänyt Joanna Kaasalaisen 1-3 osuman.

Toisessa erässä EräViikingit sai kavennus osuman ylivoimalla, mutta hetkeä myöhemmin Noora Rantanen kävi tekemässä TPS:n ottelun viidennen osuman alivoimalla jälleen Leinon syötöstä. Viimeisessä erässä ErVi osui vielä kertaalleen ylivoimalla ja kun viisi minuuttia oli peliä enää jäljellä, niin TPS:n maaliruisku Milla Nordlund iski taululle ottelun 4-6 loppulukemat.

”Tavoitteen mukaisesti päästiin kuuteen pisteeseen kiinni ja tänään oli kyllä kova suoritus kärkipelistä. Pelaamiseen alkaa löytymään pallolla aika kova rutiinitaso. Höynälän ketju teki tänään kentällä mitä huvittaa 5vs5 pelissä ja johti joukkueen voittoon”, kertoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander ottelun jälkeen.