TPS:n juniorijoukkueet kaudella 2022-2023 – arvomaailma edellä kohti kehitystä 

TPS:n juniorijoukkueet kaudella 2022-2023 – arvomaailma edellä kohti kehitystä 

TPS:n juniorijoukkueet viimeistelevät vielä kautta 21-22, mutta ensi kauden suunnitelmat ovat jo pitkällä ja laadukas joukkuekattaus selvä. 

Kuluvan kauden aikana on nähty taas TPS:n junioripolun läpikäyneiden pelaajien F-liigadebyyttejä sekä -läpimurtoja. TPS:n junioritoiminta tähtääkin kestävällä arvopohjalla tehtävään pitkäjänteiseen työhön, jossa toiminnan keskiössä on pelaajan kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen. 

“On aina mukava seurata sivusta, kun joukkueemme saavat onnistumisia ja pärjäävät kilpailullisesti. Meille isompi asia on ehdottomasti silti pelaajakehityksen tukeminen ohi lyhytnäköisen menestyshakuisuuden. Totta kai TPS-joukkueet lähtevät kentälle voitokkaalla asenteella, mutta meillä ei ole kiire mihinkään. Haluamme, että pelaajamme kokevat olonsa hyväksi ja turvalliseksi meidän ympäristössämme ja yhteisössämme. Sitä kautta tapahtuu myös pitkäjänteistä kehitystä”, toteaa TPS Salibandyn valmennuspäällikkö Michael Fager.

TPS:n toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmennuspäällikkö Michael Fageriin (michael.fager (at) tpssalibandy.fi).

POJAT

P22 (2001-2003 -syntyneet), SM-sarjassa kaudella 22-23

Joukkue pelaa tulevalla kaudella ikäluokkansa SM-sarjaa. TPS P22 on ylivoimaisesti alueen paras kehittymisympäristö motivoituneelle nuorelle, joka haluaa pelata kansallisella juniorihuipulla tai tavoitella tulevaisuudessa paikkaa aikuisten korkeimmilta sarjatasoilta. Kaudella 2021-2022 joukkue kuului ikäluokan SM-sarjan kärkiryhmiin. P22 harjoittelee Kupittaan palloiluhallissa ja Leaf Areenalla.

P19 (2004-2005 -syntyneet), SM-sarjassa kaudella 22-23

Joukkue pelaa tulevalla kaudella ikäluokkansa SM-sarjaa. Kovatasoiset ottelut ja laadukas, ympärivuotinen harjoittelu takaavat sen, että motivoituneella urheilijalla on mahdollisuus kehittyä ja edetä peliurallaan. Kaudella 2021-2022 joukkue pelasi ikäluokkansa SM-sarjaa. P19 harjoittelee Leaf Areenalla.

P17 (2006-syntyneet), SM-sarjassa kaudella 22-23

Joukkue pelaa tulevalla kaudella ikäluokkansa SM-sarjaa. TPS:n 06-syntyneiden poikien ikäluokkajoukkue koostuu tavoitteellisesti ja määrätietoisesti harjoittelevista pelaajista ja aloittaa viimeisen kautensa yksittäisen ikäluokan joukkueena huipentaen oman tarinansa kauden päätteeksi. Kaudella 2021-2022 joukkue pelasi ikäluokkansa SM-sarjaa. P17 harjoittelee Leaf Areenalla.

P16 (2007-syntyneet), tavoitteena SM-sarja kaudella 22-23

Kaudella 2021-2022 valtakunnallista sarjaa pelannut joukkue kasvaa tulevalla kaudella SM-ikäluokaksi, jossa sen tavoitteena on pelata P16 SM-sarjassa. Ryhmä on viimeisen vuoden aikana ottanut ison pelillisen harppauksen eteenpäin, josta osoituksena oman ikäluokan valtakunnallisen jatkosarjan voitto. Toiminta takaa seuran pitkäaikaisen vastuuvalmentajan johdolla pelaajille motivoivan harjoitteluympäristön, missä jokaisella on hieno mahdollisuus määrätietoiseen kehittymiseen. Joukkue harjoittelee Leaf Areenalla.

P15 (2008-syntyneet), valtakunnallisessa sarjassa kaudella 22-23

Kaudella 2021-2022 P14 kilpasarjassa pelannut joukkue kasvaa tulevalla kaudella valtakunnallisten sarjojen ikäluokkaan. Ryhmä on yksi ikäluokkansa kärkijoukkueista. Tämä, sekä laadukas valmennus takaavat pelaajille tavoitteellisen harjoitteluympäristön, jossa motivoituneilla nuorilla on erinomainen mahdollisuus määrätietoiseen kehittymiseen. Joukkue harjoittelee pääasiassa Leaf Areenalla.

P14 (2009 -syntyneet), kilpasarjaa kaudella 22-23

TPS:n 09-ikäluokka on erittäin lahjakas ryhmä, jossa harrastaminen on kivaa ja tavoitteellista. Joukkue toimi kaudella 21-22 yhteisjoukkueena 2008-syntyneiden kanssa ja osallistui oman ikäluokkansa kilpasarjaan erinomaisella menestyksellä. Ryhmä harjoittelee pääasiassa Leaf Areenan loistavissa olosuhteissa. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.

P13 (2010-syntyneet), kilpasarjaa kaudella 22-23

TPS:n 2010-syntyneiden ikäluokka on harjoitellut yhdessä jo neljän kauden ajan ja koostuu innokkaista ja motivoituneista pelureista. Tulevalle kaudelle uusia tuulia toimintaan tuo uuden, seuran pitkäaikaisen valmentajan tulo joukkueeseen. Uuden vastuuvalmentajan johdolla pelaajille on tarjolla harjoitteluympäristö, missä jokaisella on hieno mahdollisuus määrätietoiseen kehittymiseen. Ryhmä harjoittelee pääasiassa Leaf Areenalla. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.

P12 (2011-syntyneet), kilpasarjaa kaudella 22-23

TPS:n 2011-syntyneiden ikäluokka on harjoitellut yhdessä nyt kolmen kauden ajan ja se koostuu erittäin innokkaista ja motivoituneista pojista, jotka ovat viimeisten vuosien aikana kehittyneet huimia harppauksia innostavassa ja turvallisessa kehitysympäristössä. Ryhmä harjoittelee pääasiassa Leaf Areenalla. 2011-syntyneet pojat kuuluvat TPS:n taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella seuran tarjoamaa lisäharjoittelua kilpailukauden aikana. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.

P11 (2012-syntyneet), kilpasarjaa kaudella 22-23

TPS:n 2012-syntyneiden ikäluokka on harjoitellut yhdessä nyt kahden kauden ajan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Tulevalla kaudella ryhmä kasvaa aluesarja-ikäluokaksi ja harjoittelee Leaf Areenalla sekä Turun kaupungin tiloissa. 2012-syntyneet pojat kuuluvat TPS:n taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella seuran tarjoamaa lisäharjoittelua kilpailukauden aikana. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.

P10 (2013-syntyneet), kortteliliigaa kaudella 22-23

Joukkue aloitti toimintansa seurassamme syksyllä 2021. Joukkueen pelaajille on tarjolla erittäin innostava, motivoiva ja turvallinen ympäristö salibandyn parissa. Ryhmä harjoittelee yhdessä kahdesti viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus kilpakauden aikana. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.

TYTÖT

T21 (2002-2004 -syntyneet), SM-sarjassa kaudella 22-23

Joukkue on viimeisten kausien ajan tehnyt pitkäjänteistä uudistustyötä omassa harjoittelu- ja pelikulttuurissaan ja kehittynyt määrätietoisesti kohti tavoitteitaan. Kaudella 21-22 joukkue pelasi ikäluokkansa SM-sarjaa. Ryhmä tekee tiivistä yhteistyötä TPS:n naisten edustusjoukkueen ja seuran muiden aikuisjoukkueiden kanssa ja harjoittelee Kupittaan palloiluhallin ja Leaf Areenan tiloissa.

T16 (2007-2010 -syntyneet)

TPS:n T16 on toiminut jo pitkään yhdessä osaavan valmennuksen ohjaamana. Kaudella 21-22 joukkue pelasi ikäluokkansa aluesarjaa. Iloinen, hyvähenkinen ja motivoitunut ryhmä harjoittelee Leaf Areenan sekä Turun kaupungin tiloissa ja osallistuu ikäluokkansa sarjoihin. Kaudella 22-23 joukkue tekee tiivistä yhteistyötä muiden juniorijoukkueiden ja aikuisjoukkueiden kanssa.