TPS nappasi toisen kiinnityksen välieriin – Loisto kaatui 2-10

TPS nappasi toisen kiinnityksen välieriin, kun FBC Loisto kaatui 2-10.

LOPPUTULOKSEN TARJOAVAT:

Mustavalkoiset saivat otteluun todellisen unelma-alun, kun Jenna Saario heilutti maaliverkkoja 21 sekunnin jälkeen. Peli pyöri koko avauserän kotijoukkueen päädyssä, mutta maaleja ei avauserässä enää nähty.

Toisessa erässä Loisto nousi rinnalle ja hetkeksi jopa ohi, mutta Milla Nordlundin maalilla toiselle erätauolle mentiin 2-2 -lukemissa.

Kolmannessa erässä läpi ottelun kestänyt hallinta tuotti myös tulosta ja kovalla kädellä. Meri-Helmi Höynälä iski taululle 2-3 ja vain hetkeä myöhemmin Seraina Fitzi tuplasi johdon. Nordlundin toisella osumalla peli oli 2-5 ja Sofia Leinon illan ensimmäinen näki päivänvalon ylivoimalla. Vain minuuttia myöhemmin Leino osui toistamiseen ja Olivia Pietilän tyylikkään, kaukolaukauksesta syntyneen maalin jälkeen Leino pääsi viimeistelemään hattutemppunsa. Loppulukemat 2-10 iski Cira Virta. Mustavalkoisten maalilla Noora Vuorela otti 10 torjuntaa.

”Pyörittiin pari erää reunoissa, mutta kolmannessa erässä saatiin homma toimimaan. Nyt vaan täytyy jatkaa samaa hyvää, omaa peliä.”

-Sofia Leino

”Kaksi ensimmäistä erää oli vähän liian kiire maalipaikoissa, eikä saatu palloa maaliin. Joukkueesta kuitenkin näkyi se päättäväisyys, että maaleja halutaan tehdä. Kolmannessa erässä maalihanat sitten aukesivat. Vastustajalle kunnioitusta siitä, että pistivät kaiken peliin ja haastoivat hyvin!”