Toisen erän notkahdus TPS:n turma – “Jatketaan siitä mihin lopetettiin tänään, niin sunnuntaina pisteet jää Turkuun”

Toisen erän notkahdus TPS:n turma – “Jatketaan siitä mihin lopetettiin tänään, niin sunnuntaina pisteet jää Turkuun”

Noora Vuorelan ja Sofia Leinon takaisin kokoonpanoonsa saanut TPS matkusti viime kauden pronssiotteluvastustaja Kooveen vieraaksi. Kauden varsin vahvasti aloittanut Koovee piti tällä kertaa pisteet Tampereella lukemin 7-5 (2-0, 3-1, 2-4). 

Avauserä oli varsin tasaista pelaamista, mutta viime aikoina vaivannut tehottomuus nosti päätään. Koovee nykäisi kakkoserässä ja päätöserän alussa jo kuuden maalin karkumatkan, mutta TPS hivuttautui maali maalilta lähemmäksi. Kahta osumaa lähemmäksi turkulaiset eivät tällä kertaa kuitenkaan päässeet.

Not

Noora Vuorela palasi TPS:n tolppien väliin © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS:n ilonaiheina oli tärkeiden Vuorelan ja Leinon paluu joukkueen rivistöön ja vahva loppu. Päävalmentaja Lari Molkka kommentoi ottelua taiston tauttua:

“Eka erä oltiin ihan hyvin mukana ja luotiin paikkoja, mutta viimeistely oli tehotonta. Toisessa erässä tuli pieni notkahdus ja syötöt karkailivat vääriin osoitteisiin. Kolmoserässä, kun peli oli jo alkanut karkaamaan voittotaistelun suhteen käsistä, uskallettiin ryhtyä pelaamaan suoraviivaisemmin. Hyvä, että ei luovutettu ja pelattiin koko 60 minuuttia. Tästä mennään eteenpäin ja jatketaan siitä mihin tänään lopetettiin, niin sunnuntaina pisteet jää Turkuun.”

TPS-EräViikingit su 27.10. klo 18.30, Leaf Areena