SB-Pro näytti hallitsevan mestarin elkeet ja vei pisteet mukanaan

SB-Pro näytti hallitsevan mestarin elkeet ja vei pisteet mukanaan

Naisten tuplaviikonloppu alkoi SB-Pron vierailulla. Hallitseva mestari ei antanut yllättää itseään, vaan vei lopulta kamppailun nimiinsä lukemin 1-7 (1-3, 0-0, 0-4).

TPS haastoi suursuosikkia kaksi erää vahvasti, mutta maalinteko huippuvastustajaa vastaan tuotti edelleen ongelmia. Kauaa ei TPS ehdi maalintekoa harjoitella, sillä pelit jatkuu heti sunnuntaina Classicin saapuessa Leaf Areenalle.

Milja Rastaan kauden avausmaali jäi TPS:n tämän päivän ainoaksi osumaksi © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS:n päävalmentaja Lari Molkka näki tuttuun tapaansa pelissä paljon hyvääkin, mutta luonnollisesti parannettavaa löytyy.

“Oltiin pelissä mukana pari erää hyvin. Varsinkin toinen erä oli meiltä hyvä, mutta ei kyetty hyödyntämään omaa etsikkoaikaamme maalien merkeissä. Päätöserässä sitten vastustajan neljäs osuma vei uskoa ja lamautti pelaamista. SB-Pro oli vahvempi 1vs1 -tilanteissa ja erityisesti maalien edustoilla. Pelivalmiutemme on noustava, jotta paikan tullen pystytään lyömään palloa sisään. Huomenna on onneksi heti uusi mahdollisuus lähteä parantamaan tätäkin osa-aluetta.”

TPS-Classic su 3.11. klo 18.30, Leaf Areena