Paluu voittojen tielle

Lauantaina PSS:lle kärsitystä 1-6 tappiosta sisuuntunut TPS lähti hakemaan paluuta voittojen tielle, kun joukkue matkasi sunnuntaina SB-Pro:n vieraaksi. Ottelussa toista viime kauden finaalisarjalaista vastaan nähtiin yhtä paljon maaleja kuin lauantaina, mutta tällä kertaa TPS teki niitä enemmän. TPS haki täydet kolme pistettä Nurmijärveltä lukemin 2-5.

SB-Pro aloitti ottelun maalinteolla ja siirtyi ensimmäisen erän puolessa välissä 1-0 johtoasemaan. Johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun vain kymmenen sekuntia myöhemmin Sofia Leino toi TPS:n tasoihin. Seuraavan kolmen minuutin sisällä tepsi osui vielä kahdesti, ensin osui Laura Rantanen ja hetkeä myöhemmin Rantanen syötti vielä kapteeni Jenna Saarion 1-3 osuman.

Toisessa erässä TPS piti oman maalinsa puhtaana ja pystyi lisäämään johtoaan jo numeroihin 1-5. Rantanen kirjasi jälkimmäisestä osumasta itselleen yhden tehopisteen lisää syöttäessään Milla Nordlundin kauden 11. osuman. Kolmannessa erässä ainoasta maalista vastasi SB-Pro:n Aino Tuokkola, joka iski ylivoimalla ottelun loppulukemat 2-5 taululle.

TPS päättää tuplaviikonlopun voittoon, josta joukkueen Päävalmentaja Aki Vilander oli varsin tyytyväinen.

”Liike oli tänään pallottomassa pelissä hyvää ja pärjättiin myös maalinedustalla. Iso kunnia joukkueelle, kun jälkikäteen miettii niin meillä oli kahdeksan junnuikäistä kolmessa pelaavassa ketjussa. Pallollisessa pelissä maltettiin jo kohtuullisesti pysyä pallolla ja saatiin myös rakenneltua hallinnan kautta paikkoja”, Vilander kommentoi.

”Erityismaininta kolmosketjulle joka hoiti oman ruutunsa puolustussuuntaan puhtaasti ja hyökkäsi myös siinä rinnalla hyvin”, Vilander vielä ilmoittaa.

TPS jatkaa F-Liigassa ensi viikonloppuna jälleen kahdella ottelulla, joista ensimmäinen on SSRA:ta vastaan ja toiseen SB-Pro matkaa tällä kertaa Kupittaalle.