Olli Laine jatkaa TPS:n takalinjoilla

Olli Laine jatkaa TPS:n takalinjoilla

TPS on solminut Olli Laineen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. TPS:n kapteenina ennen Miko Kailialaa toiminut Laine pelaa toistaiseksi pisterikkainta kauttaan (8+15), tehotilaston osoittaessa 39 maalia plussaa. 

TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhongan mukaan Olli Laineen jatkosopimus kuului seuran prioriteettilistan kärkipäähän. 

“Olli pelaa ehkä parasta TPS-kauttaan ja on ollut yksi suuri syy siihen, miksi miehet ovat olleet koko kauden kärjen vauhdissa. Hän pistää itsensä joka ilta sataprosenttisesti likoon joukkueen eteen ja suuri positiivinen persoona myös pukukopin puolella. Upeaa päästä tekemään hänen kanssaan töitä tulevalla kaudella.”

Laineelle itselle kaksivuotinen jatko oli lopulta hyvin selkeä ratkaisu.

“Kahden vuoden jatkosopimus oli itselleni helppo päätös tässä kohtaa. Minulla sujuu siviilipuolen asiat täällä erinomaisesti ja TPS ja Turku tarjoavat loistavat puitteet kehittymiselle. Koin, että haluan pysyä Suomessa, eikä Suomen sisällä ole parempaa paikka minulle juuri nyt kuin TPS.”

Laineen tavoitteet ovat TPS:n lisäksi vahvasti maajoukkueessa. 

“Itselleni maajoukkueeseen murtautuminen on iso tavoite ja koen, että tässä ympäristössä töitä tehden se on mahdollista. Tällä hetkellä keskittyminen on kuitenkin eniten keväässä, meillä todella tärkeä runkosarjan loppu edessä. Tiedämme joukkueessa, että mahdollisuus on mennä pitkälle, kun kaikki loksahtaa kohdilleen. Sen eteen tehdään nyt töitä. Tulevaisuutta TPS:ssä mietitään sitten kesällä lisää.”