Naisten finaalisirkus siirtyy Kupittaalle – “Tässä vaiheessa ei riitä, että pelaa vain ihan hyvin”

Naisten finaalisirkus siirtyy Kupittaalle – “Tässä vaiheessa ei riitä, että pelaa vain ihan hyvin”

Vasta on pöly hieman laskeutunut TPS:n miesten hengästyttäneestä kuudennesta välierästä, kun kaukaloon saadaan taas mustavalkoraitainen kotijoukkue. F-liigan naisten sarjan neljäs finaali on vuorossa pitkäperjantain iltapäivässä – TPS haluaa palata voittojen tielle ja napata kolmannen kiinnityksen Suomen mestaruuteen.

TPS:n Meri-Helmi Höynälällä on nuoresta iästään paljon kokemusta ratkaisupeleistä. 36 pudotuspeliottelun, yhden kullan ja yhden hopean Höynälä tietää, että keskiviikon esitys ei riitä, sillä hallitseva mestari PSS on toden teolla herännyt mukaan sarjaan.

“Ei saatu ihan parasta peliä käyntiin keskiviikkona ja tässä vaiheessa ei riitä, että pelaa vain ihan hyvin. Vastustajalle ansaittu eka voitto viime pelistä. Kiva, että päästään näin nopealla aikataululla vääntämään taas uudestaan ja voin luvata, että perjantaina askissa nähdään astetta parempi TPS. Kun saadaan pelaamiseen se tarvittava rentous taas mukaan niin pärjätään aivan varmasti. Toivotaan myös, että saadaan taas Kupittaalla tunnelma kattoon ja kuudes kenttäpelaaja tueksi, sillä kaukalosta löytyy taisteleva ja toisilleen pelaava mustavalkoinen joukkue!”

TPS-PSS pe 15.4. klo 17.00, Kupittaan palloiluhalli

Liput ennakkoon Tiketistä