Naisilla vierasreissu Lappeenrantaan

Naisilla vierasreissu Lappeenrantaan

Naiset suuntaavat lauantaina kohti Lappeenrantaa kauden ensimmäiseen vieraspeliin, vastustajana mikäpä muukaan kuin NST.

Tepsittärien kausi alkoi viikko sitten kotihallissa, kun ÅIF kaatui lukemin 4-2. Myös NST on pelannut vasta yhden ottelun, josta lappeenrantalaisryhmä ei kuitenkaan saanut pisteitä mukaansa Pelicansilta. Ottelu päättyi lukemiin 6-3 lahtelaisten hyväksi.

NST:n nipusta kirkkaimpana tähtenä voisi mainita Juuli Hakkaraisen, joka kantaa suurta vastuuta joukkueen maalinteosta. Edellisessä ottelussa Hakkarainen viimeisteli kaksi joukkueensa kolmesta maalista, joten tässä on varmasti pelaaja joka kannattaa merkata. TPS:n maalipörssin kärjessä puolestaan tässä vaiheessa ovat Jenna Saariosekä Laura Rantanen, kummankin viimeistellessä niin ikään kaksi maalia viime ottelussa.

Jos tepsittärien peli oli hieman tukkoista viikko sitten, lähdetään sitä nyt selkeillä keinoilla avaamaan. ”Harjoituksissa tekeminen on ollut hyvällä tasolla ja sieltä pyritään hyvät asiat siirtämään pelaamiseen. Koitetaan myös petrata avauksesta pallollista huolellisuutta”, kommentoi valmentaja Lari Molkka viikonlopun avainteemoja.

Ottelu vihelletään käyntiin Lappeenrannan Urheilutalolla lauantaina 29.9. klo 17.00.

Tulospalveluun pääset tästä