Naisilla vastassa ennakkosuosikki Pro

Naisilla vastassa ennakkosuosikki Pro

Tepsittäret ovat huomenna kovan haasteen edessä, kun Nurmijärvellä pisteistä väännetään viime kauden Suomen mestareita vastaan.

SB Pro on tällekin kaudelle voittajasuosikki, ja tällä kertaa ylivoimaisesti. Joukkueen runko säilyi viime kaudesta hyvin: lähtijäosastolle kirjattiin vain vähän menetyksiä Elina Kujalan lopettaessa ja Denisa Ratajovan siirtyessä Ruotsiin. Vahvistuksia nurmijärveläiset saivat Silja EskelisestäNea SuomisestaJenni Rautasesta ja Meri-Helmi Höynälästä, jotka ovat kaikki ottaneet vankan paikan kokoonpanosta. Kolmella kentällisellä pelaava Pro vilisee maajoukkuepelaajia, mutta vaikein ohitettava löytyy kuitenkin edelleen maalin suulta: maajoukkuemaalivahti Tiltu Siltanen. Kovimpia maalipyssyjä ovat kauden alussa olleet Jenni Rautanen (6 maalia) sekä Silja Eskelinen (5 maalia).

Joukkueet lähtevät otteluun tasapisteissä neljän pelatun ottelun jälkeen. SB Pro kärsi tappion viime viikolla Oulussa SSRA:ta vastaan, kun taas tepsittäret hävisivät Tampereella Kooveelle. Pro on kuitenkin maalieron turvin edellä sijalla 2 turkulaisten ollessa sijalla 4.

Jobinpostia Turkuun saatiin jälleen viime ottelussa, kun Emilia Troberg loukkasi viimeisessä erässä nilkkansa ja on sivussa huomisen ottelusta. Myös Noora Vuorelan solisluuvamma vaatii lepoa vielä tämän ottelun.

Ottelu alkaa huomenna Nurmijärven Arkadia-hallissa klo 17. Seurata voit Ruutu+:n kautta tai tulospalvelusta.